כדאי לקרוא בבלוגיה 09-12-08|בצלאלחזר|

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 09-12-08|בצלאלחזר|

הידד, שרשרו את עצמכם מכאן ועד להודעה חדשה! (אח, משחקי המילים שלי קורעים אותי לפעמים. לא היום.)

Bartchuk

New member
../images/Emo91.gifוהצדעה לערוץ הילדים של שנות ה-90! כנסו

כתבה שלישית בנושא "רחשי הנוסטלגיה" עוסקת במנחי ערוץ הילדים של שנות ה-90 והשינוי שחל עליו עת נמוג עם השנים -
צפו למקסם ילדות וזכרונות נעימים....
קליפים בלתי נשכחים מימי הערוץ....איפה "מלכי הילדים", מיכל ינאי ועודד מנשה שהרקידו מאות ילדים
ומה קרה לערוץ? איך נמוגו הפקות המקור והפרוייקטים החינוכיים כמו "חכם בשמש" ו"קסדה בראש טוב"
ואיך נעלמו תכניות כמו בברלי הילס 90210 הפאור ריינג'רס ואריזה משפחתית?!
כנסו עכשיו והגיבו בקישור :http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1377075 שבוע מקסים ומלא חיוכים, שי

Dannycom

New member
על מסלולים איטיים ומפותלים של קווי אוטובוס

אחרי שבסדרת הכתבות העוסקות בתחבורה (או איך שאני קורא לזה תחבורע) הציבורית ועסקו בצפיפות, תדירויות מזעזעות שלא עונות לביקוש, מצבה של התחנה המרכזית בתל אביב, וזה שאין תחבורה אחרי חצות אפילו בקווים הכי עמוסים, הרשומה הנוכחית עוסקת בקווים ארוכים ומפותלים במיוחד שנסיעה ארוכה בהם גורמת לסבל גדול לנוסעיהם הרבים. מתוך הקווים הרבים האלה בחרתי חמישה מקרים של קווים מעצבנים במיוחד בהם נסעתי במקטעים ארוכים ובמשך הרבה פעמים. אז קבלו אותם ברשומה הבאה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1380970

הידד בצלאל חזר

אני מקוה שכעת תהיה גם עדנה לקטיגוריות שונות בבלוגיה כגון שירה (אומרים שירה) ותמונות נבחרות , התחומים הללו לא קיבלו תשומת לב בשנה האחרונה וגם תחום היצירה הוא חלק אינטגרלי ויפה בבלוגיה מקוה שידיעו לעמוד הראשי מדי פעם גם שירים מיוחדים , יש יוצרים נפלאים בבלוגיה ובהחלט תפוז יכול להתגאות בכך . יום טוב ובהצלחה רבה לבצלאל גם אני מחוייכת כל הדרך לבלוג
רעמת זהב שהיא גם שמים1

tokbek

New member
הסוד השמור ביותר נחשף >

השבט ה13, אלו שלא מתפנים.

seymore butts

New member
ארבע שנים בלעדיה../images/Emo16.gif

ב-2004 כבר הייתה ליה דה מיי מסודרת מבחינה כלכלית, והיא התכוונה לפרוש מהופעות בסרטי פורנו, להשתקע בפראג עם החבר שלה, להביא איתו ילדים לעולם ולהיכנס לתחום ארגון המסיבות או הצילום. היא התפייסה עם אחותה לוסי, והן החלו לבלות זמן רב יחדיו. אבל אז חרב עליה עולמה. היא החלה להרגיש כאבי ראש בלתי פוסקים וכן כאבים בעמוד השדרה. הרופאים רשמו לה משככי כאבים מסוגים שונים אבל הם לא עזרו. אזהרה: הרשומה והבלוג למבוגרים בלבד !

mraboy

New member
ברקת נכנס לופוליאנסקי עזב

ראש עיריית ירושלים ניר ברקת נכנס לתפקיד שכמעט בלתי אפשרי להצליח בו. הוא ראוי לברכות הצלחה. משימתו הראשונה היא לא לעשות טעויות גדולות בחדשים הראשונים לכהונתו. אם יצליח לשנות מגמות בכלכלת ירושלים ובסגנון החיים בה, לא יצטרך למהפכים. לופוליאנסקי הסביר בראיון פרידה את הסיבה לניצחונו של ברקת: "זה לא הפילוג בקרב החרדים, זה מפני שהציבור החילוני יצא להצביע" . הוא לא הסביר מדוע, אבל ניתח בפירוט את השגיאות שנעשו במחנה החרדי בקביעת המועמד שרץ בבחירות... הוא בטוח שאם הוא היה מתמודד הוא היה מנצח.

התנגשות בעולמות שונים

בס"ד צהריים טובים כתלמיד חיי לימודיי התחלקו ב-3 סוגי מוסדות, שהשפיעו במרוצת השנים שקשה להגדיר מרוב התערובת בין דתי לבין לא, אתם מוזמנים לקרוא את השיר ולהביע את מחשבתכם ודעתכם לקריאת השיר:התנגשות בעולמות

שמים1

New member
אָמַרְתָּ שֶׁגַּם בִּצְלָלִים יֵשׁ אוֹר

לזכרו של אבי במלאת שלוש שנים למותו

גיא רגב

New member
ברכות לחזרתו של בצאלאל לניהול

ומקווה שיחזור גם ההבלטה של בלוגרים כותבי שירה

אור 173

New member
הבלוג הראשון שלי:היום יום הולדת לעכברי המחשב

בימים אלה עכבר המחשב חוגג יום הולדת 40
בפרק הראשון(היוצא דופן) יש מידע,סיקורים ותמונות,וכמובן,מידע על הממציא. אז נא להתנהג בהתאם ולחגוג איתו http://blog.tapuz.co.il/letterday

למעלה