כדאי לקרוא בבלוגיה 1.12

noaost

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 1.12../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo205.gif

בוקר טוב לכל התפוזים פננו אותנו עם ההמלצות שלכם, ושיהיה לנו יום נהדר
לתשומת לבכם- 1) הודעות שיפורסמו יותר מפעם אחת יימחקו. 2) זהו אינו פורום התמיכה הטכנית. הודעות על תקלות- נא להפנות לכאן http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=807 Let's DISCO

גאמי

New member
אני נוזלת כאן בעיקבות המחווה

שלכן נועה והר קסום....אין לי מילים, באמת תודה. שלכן גלית.

Dannycom

New member
מה מנסים למכור לנו בהודעות דואר הזבל

היום נכנס לתוקפו החוק נגד משלוח דברי דואר זבל. רגע לפני החלטתי לעשות מחקר קטן על שתי תיבות הדוא"ל הנמצאות ברשותי כדי לראות עד כמה התופעה חמורה, לפחות אצלי. ואם כבר אני נכנס לתיבת הפנדורה הזאת, למה לא לבדוק מה באמת מוכרים לנו הזבלנים למיניהם. פרטים נוספים ברשומה "אין דוור העומד בפני הספאם": http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1376792

פגישה במנגינה לקראת....

בס"ד צהריים נעימים עוד שיר רומנטי נחמד על זוגיות שיר המשך לשיר שפרסמתי לפני מספר ימים היום ציירתי את בני הזוג בפגישה אחרת אתם מוזמנים לראות את הציור והשיר החדש קריאה נעימה ומהנה:פגישה במנגינה

angel stars

New member
מזמינה אתכם לבוג תמונות חדש - מלאכים ומלאכים

לכל אוהבי מלאכים מלאכיות ויצורים שמימיים... אנג'ל

mraboy

New member
מלחמת האגו של בכירי האוצר

מתוך חשש כי גורמים רבים אינם מסכימים איתם – כל אחד מנימוקיו – פונים בכירי האוצר לרוה"מ באמצעות יועציו ואוסרים עליו למעשה לקיים התייעצויות או לגבש תכניות שאינה מקובלת עליהם. הם שכחו שמי שקובע מדיניות ותכניות לביצוע זו הממשלה באישור הכנסת. לא הפקידים הבכירים.

mraboy

New member
מדוע הנהלת הבלוגיה מאפשרת

לרשימה האחרונה שהעלית כאן תחת הכותרת "מלחמת האגו של בכירי האוצר" צורפו שתי תגובות שאינן תגובות אלא ניסיון של גורמים מסחריים "לדחוף" חומר פרסומי לגולשים. תגובה אחת בשבח חופשה במלונות ים המלח עם הפניה לקישור מסחרי, ותגובה שניה תחת הכותרת "תודה" המפנה לבלוג מסחרי שיווקי של מכון כלשהו. שלחתי מסר למנהלים וביקשתי שיפעלו ויתריעו בפני המשווקים הללו. לא קיבלתי שום תגובה. אני חושש שהחברה האלה מצמידים תגובות כאלה גם לרשומות אחרות. מן הראוי שהנהלת הבלוגיה תפעל בנושא.

למעלה