כדאי לקרוא בבלוגיה 11/7/2010!

Black P e a r l

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 11/7/2010! ../images/Emo86.gif

שבוע טוב וגמר מונדיאל שמח ומעניין לכולם!
פ.ש

ed99

New member
עיצוב אלבומים דיגיטלי - 15 עמודים

מאלבום חדש. לכל מי שמתעניין בתחום וגם לאלו שלא!

sick of it

New member
../images/Emo110.gif"פול, הבמה שלך!"../images/Emo110.gif

"סביר להניח שבסופו של דבר אלו ואלו ירצו למצוא את פול בקיבתם: הגרמנים והארגנטינאים משום הנקמה שבדבר והחיוך האינסופי שיהדר את פניהם בשעת אכילת זרועותיו של מנבא הרעות, והספרדים מאותה הסיבה שאנשי מדע שונים רצו לעצמם את מוחו של איינשטיין. אז שנייה לפני ההתנפלות הצפויה, יכולותיו הנבואיות של התמנון צריכות לבוא לכדי ניצול מלא, אז הנה כמה עניינים חשובים שפול התמנון יהיה חייב לחרוץ את גורלם, רגע לפני שגורלו שלו ייחרץ." http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1744663&r=1

Purple Mushroom

New member
מונדיאל 2010+לילה לבן(של צילומים)בTLV

או בקיצור:סיכום השבועיים האחרונים שלי,14 יום. בין הנושאים בכתבי: 1.גרמניה נגד אנגליה, 2. בדיחות, 3. סיכום המשחק בין ספרד לפורטוגל, בכ"ט ביוני, 2010. 4. תמונה מאירוח בחינם בארגון "מהות" של שרי אריסון. 5. תודה ענקית לתפוז , ולגולשים הקוראים (גם אני קורא, וגם כותב), לצ'ק , תשלום שני, שהגיע אחרי כתיבה של שנתיים וחודשיים בבלוג שלי + תצלום של הצ'ק, מהבנק.
האדום של אותה אחת מסעיף 4. (מה עשיתי עם הכסף?
זה כיסה לי את חשבון הסלקום שלי, שהתנפח מ20 ש"ח ל 70 ש"ח) 6. אחד הנושאים המרכזיים (חבל שלא כתבתי יותר), יום צילומים של יוצרים עם קשת ועמותת אנוש, בארגז בתל אביב, בית יולדות לאוטובוסים. 7. המשך מונדיאל: הולנד
מנצחת את ברזיל !
(ואני הייתי בשמיים)
8. אורוגואי מנצחת את גאנה (האפריקאית האחרונה בטורניר) . 9. ציון 7 שנים לבלוגיה שלי, ושלכם,של כולנו. 10. גרמניה מנצחת את הפייבורטית מספר 1 שלי במונדיאל 2010, 4:0 , המשחק הכי עצוב שראיתי (היתה נקמה אחר כך). 11. הצצה נדירה לחישובי הכספים שלי (הכי רחוק מהאוברדראפט, שכיסיתי באותו חודש של מפגש הבלוגרים בעזראילי (אוקטובר 2007), חודש לפני הגירושין (שעשו לי רק טוב) , אאל"ט. 12. ממסיבת קיץ רשתית במועדון המרינה במלון מרינה בתל אביב, לשיווק בכיוון הרוח, בית קפה מאוד מיוחד
בתל אביב, שהפתיחה שלו תיהיה ביום שלישי הקרוב, החל משעה 17:00 , ב 13.7.2010. 13. סיכום פעילות במועדון אנוש בגבעתיים, ביום שלישי : הרצאה של רקדנית בטן ! 14. הולנד מול אורוגואי בשלישי האחרון, חצי גמר ראשון, הולנד
ניצחה (6 נצחונות רצוף! נקווה שיהיה גם 7 נצחונות רצוף, של נבחרת האוראנג', כתומה כמו תפוז) .(ראיתי ברמת השרון, עם אבא, סבא וסבתא) 15. קליפ של השיר אמסטרדם-נוער שוליים, לכבוד נצחון נבחרת הולנד. 16. עוד חישוב כספי, של תשלום לאינטרנט שלי : 1,224 ש"ח בשנה, שזה המון מבחינתי. 17. כל מיני הגיגים ו.... חווית הניצחון על גרמניה : ספרד מנצחת את גרמניה, בפאב יהושוע בתל אביב, בן יהודה 22, תל אביב :) והחזרה הביתה, לגבעתיים. כולל בהתחלה , שיר משמעותי עבורי, שנוגן שם : Alive - pearl Jam ( I'm steal alive' ( התחזיות שלי לא עבדו, וגרמניה ניצחה שוב, את אורוגואי הפעם, אחרי הנצחון על ארגנטינה (מזל שספרד ניצחה אותה) 18. כמה קטנות, ושיר ששמעתי בעבודה: echos של פינק פלויד :) 19. עוד הגיגים, והתרשמות קצרה מבילוי ליל חמישי שלי, במקום מסויים בתל אביב. זהו בערך. 19 נושאים, ב 14 ימים. מקווה לכתוב גם בשבת הבאה, שיהיה קצר יותר, ואכתוב פחות. (אחרי גמר המונדיאל מחר, בג'). שבוע טוב, ולילה טוב
ובהצלחה
. ומזל טוב , ל-7 השנים המלאות של הבלוגיה בתפוז
אנשים. תודה רבה
. אלון
=] ...

y י ר י ת

New member
קייטנת אמא - פלאבר תוצרת בית

מכירים את החומר האלסטי הדביק שילדים אוהבים והורים נגעלים ממנו?,,, תראו כמה כייף להכין אותו לבד בבית

אנימו

New member
עירית! אפילו אני יודעת!

אני רק מקווה שאם חלילה יפספס הערב, לא יעלו אותו על השולחן.......רחמים. שיזכרו לו חסד נעורים.

אנימו

New member
אם ככה, יש לתמנון נקודת זכות נוספת על

שגרם לך לצחוק. בינתיים דברתי עם ספרד (באמת!ׂ) ואיחלתי למוקירי שם מזל הערב. יש שם התרגשות לא קטנה.

פנומן 72

New member
את תהילת העולם שלו הוא כבר קיבל

ויפה לראות את המדענים מתפתלים מבלי יכולת להסביר את איך תמנון מסכן הצליח לדייק עם סיכוי של פחות מחצי אחוז !

לשונאי10

New member
השערה: יכול להיות שהניחו לו

את הקבוצה שבה בחר כמנצחת תמיד באותו צד, נאמר בד ימין? כלומר, יכול להיות שהוא אוהב לנוע לצד מסוים, ויצא המקרה שבצד הזה היו הקופסאות של הנבחרות המנצחות? סתם השערה שכזו...

פנומן 72

New member
יד המקרה ?

מקרה יכול להיות פעם, פעמיים, ארבע, חמש. אבל שמונה ? טורניר שלם ? ושלא יהיו אי הבנות, כל פעם הוא היה לוקח קופסא אחרת. אולי באמת מקרה, אבל תשמע גם ביורו 2008 היתה לו הצלחה מסחררת למרות ששם הוא נפל פעמיים ...

לשונאי10

New member
זה באמת פלא, קשה לי להבין זאת

(אולי התְּמָנון הוא גלגול נשמות של שחקן כדורגל אגדי או משהו כזה? חחח). באמת מוזר...

פנומן 72

New member
הידעת ?

כי התמנון היא הרכיכה היחידה בעולם שהתברכה במוח ? כי אני מכיר הרבה בני אדם שלא ...

למעלה