כדאי לקרוא בבלוגיה 12.08.2008

יiיi

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 12.08.2008

קדימה אקשן

mraboy

New member
הילדה המיוחדת של גליה

הסתיימה שנת הפעילות בגני הילדים של מרכז וראייטי ירושלים * מחזה הסיום "הקוסם מארץ עוץ" קצר שבחים וגליה בת השירות שכתבה סיכום מרגש זכתה לברכה מיוחדת *

צהריים נעימים לכם

בס"ד שלום לכם חברים יקרים היום נולדו שני שירי השראות, מתמונה ומקליפ ומגוונים יחדיו באהבה קלאסית. כדאי להכנס ולהנות מההרמוניה:מתכוננת לנישואים+השראה מסרטון שיר(דואט) צפיה וקריאה מהנה.

ABC87

New member
מצגת ראשונה לקראת הוצאת הדיסק "אשא תפילה"

בימים הקרובים בעזרת ה` דיסק "אשא תפילה" יוצא לדרך. דיסק אשר הושקעו בו מאמצים רבים במשך כ 4 שנים מטובי המוזקים והנגנים. דיסק "אשא תפילה" מכיל כ 11 שירים שחלקם לחנים מקורים וחלקם לחנים ביוונית, תורכית, שבוצעו בעיבודים מקוריים ומדהמים של הסגנון המודרני. בימים הקרובים דיסק "אשא תפילה" יהיה בכל החנויות המוזיקה. עם הזמן תוכלו להנות מראיונות בעיתונים הנבחרים ובערוצים שונים, השתדלו לקנות דיסק מקורי שבו יש את כל המילים של השירים ותמונות הנגנים המעבדים וכ"ו את ההמשך ניתן לראות כאן + קליפ

טוב לא הולך לי הקישורים, כנסו מהכרטיס/העולם

נו, אל תהיו עצלנים! בנות ישראל יש שם כמה טיפים חשובים ביותר - הכינו תרופה למכה!

דנטל

New member
אפשר להכנס גם דרך ההודעה שלך

מתחת להודעות שלך יש פס אפור עם מלים כחולות. הקלקה על "הבלוג שלי" תביא את הבלוג שלך
. ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ שליחה באימייל חיצוני ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה ◄ תלונה על הודעה ◄ הבלוג שלי ◄ RSS

למעלה