כדאי לקרוא בבלוגיה, 12.11.09

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 12.11.09../images/Emo82.gif

חולדאי בתל אביב, ברקת בירושלים, פיירברג בנתניה, גרמן בהרצליה. ומצד שני, חנין חוזר לכנסת, טרנר מזדחל בחזרה למוזיאון חיל האויר בחצרים, ומאיר ניצן הולך הביתה אחרי 25 שנה בראשות ראשון. בין אם הם ניצחו ובין אם הפסידו, אחרי שבועות מתישים של מירוץ לראשות העיר, כל המועמדים מתעוררים היום כשאין להם ערימות עצומות של סקרים לקרוא. ואחרי שאתמול הם ספרו פ' אחרי תא', וב' אחרי ץ', הם צריכים משהו קצת יותר מעניין מסתם אותיות על פתקים. בואו, תמליצו להם על משהו.

seymore butts

New member
מה היה היצ'קוק אומר על זה ?

אינספור חיקויים נעשו על סצנת הרצח המפורסמת ביותר בהיסטוריה, מתוך "פסיכו" של אלפרד היצ`קוק, אבל אין ספק שמסקרן במיוחד היה לשמוע את תגובתו של אמן המתח המנוח למראה גרסת הפורנו הפרודית, בה ורוניקה הארט, המחליפה את ג`נט ליי, מותקפת באמצעות וֶרֶד.

סגולות חשובות כדאי לקרוא ולהיכנס

בס"ד צהריים טובים הבחירות הסתיימו והאמת מספיק עם הסקרים זה מה שלא המריץ וגם ההכפשות, כי אנשים רבים מאמינים ייבחר או לא, הפער גדול אז לא הולכים לא ישנה כלום, מה מציעה איחוד שורות בכל עיר למען העיר לפניכם סגולות מעותקות מומלצות מאוד כדאי להיכנס:סגולות חשובות-לקרוא ולהעביר

saginaor

New member
רשומה חדשה-בוקר טוב אדוני ראש העיר

הבלוג אמנם חדש אבל אני לא. הבלוג החדש נוסד כדי להוציא את הפוליטיקה והאקטואליה מהבלוג שלי. קצת מוזר לי לכתוב בבלוג חדש ולא בותיק (לא מגלה ולא מגלה
)אבל אני אתרגל בסוף. בכל מקרה כרגיל מוזמנים להגיב לרשומה על עוד אחת מהבעיות של תל אביב בוקר טוב אדוני ראש העיר

havlaz

New member
האם ויקיפדיה שינתה את החיים שלנו?

כיצד ויקיפדיה משנה את החיים שלנו - פוסט לרגל מבצע גיוס התרומות השנתי של ויקיפדיה והזמנה לבלוגרים לספר את הסיפור האישי שלהם, שאולי יפורסם באתר הבינלאומי של הקרן. ובכלל - בואו לעזור לקדם את גיוס התרומות!
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1366060

למעלה