כדאי לקרוא בבלוגיה, 12.2.09

sexy venus

New member
הנהלה?, מנהל?

העליתי נושא חשוב , בבלוג שלי, נסו לשקול לעלות אותו לראשי? תודה.

seymore butts

New member
כולנו עלובי נפש ורפי שכל

או זה מה שחושבים עלינו העורכים של "תפוז". אחרת אין לי הסבר לכך שבמקום לבחור ברשומה איכותית ומעניינת מבין המבחר שמציעים כאן או ברחבי הבלוגיה, הם העלו לעמוד הראשי עוד יצירת מופת של הלנה עמרם שכל כולה פרסומת למסיבה שהיא תערוך לקראת "ולנטיינס דיי" (מה גם שזה חג של גויים אותו מאמצים אצלנו בביטול עצמי ובפרובינציאליות, אבל זה כבר סיפור אחר). שימו לב שהרשומה כתובה על הלנה בגוף שלישי. עד לכך הגיע הזלזול בנו.

הבלוגים של ציפי לבני ואלי ישי

סיימו את תפקידם, הגיע הזמן לקדם בלוגים פרסומיים. וזה בלוג פרסומי לחלוטין. כנראה היא משלמת לתפוז, אני לא רואה סיבה אחרת לקדם אותה.

Bezalel P

New member
אחזור על הדברים שכבר עניתי לך

1. המסיבה המדוברת היא שיתוף פעולה של תפוז עם הלנה ו-greatshape. לא מדובר בפרסומת אלא בתוכן. מעבר לכך, תפוז הוא כידוע אתר מסחרי ואנחנו מקדמים תכנים באתר בהתאם לשיקול דעתנו. 2. דעתי האישית והכנה היא שגם אם מישהו אחר היה כותב את הרשומה הזאת, בלי קשר למסיבה, מדובר ברשומה טובה שאפשר לקדם בהקשר לולנטיינז.

seymore butts

New member
הצעת ייעול

כמובן שעל טעם וריח אין להתווכח, ולמרות שלעניות דעתי זו אחת הרשומות הפחות ראויות לקידום שאני זוכר, אפילו אם בוחנים אותה במסגרת הקטגוריה הנחותה של בלוגי "סלבס", זכותך לחשוב אחרת. הייתי שוקל לאחר שיתוקנו כל הבאגים להוסיף לרשומות שמגיעות לעמוד הראשי שאלת סקר פשוטה לגולשים, משהו בנוסח "האם לדעתך רשומה זו ראויה להופיע בעמוד הראשי", עם שתי אפשרויות: כן ולא. שיהיה פידבק לעורכים. אני בטוח שלגבי הרשומה המדוברת הייתה מתקבלת הכרעה ברורה.

כן, רשומה מצויינת,

בעיקר כשמשווים לרשומה המעולה של מסלנסקי שהייתה בראשי יום קודם.

Bezalel P

New member
ברשותך, אני אמנע

מלחלק ציונים לכותבים השונים בבלוגיה.

Kelevra

New member
לא נעים לומר לך

אבל ההנחה היא שלאו דווקא כולנו, אבל רובנו אכן בדיוק כאלה. רוב הציבור אכן צופה בתכניות טלויזיה נחותות להדהים ועוקב אחריהן בעניין עצום, רוב הציבור לא מסוגל לקרוא טקסט של עמוד שלם, רוב הציבור צריך שידחפו לו את הפרסומות בכוח ובדיוק בשביל זה יש את העמוד הראשי. אם אתה חושב שאיכות הרשומה היא הקריטריון לפרסום בעמוד הראשי, אנחנו כנראה חלוקים מאוד בהגדרות שלנו לאיכות. הקריטריון היחיד לפרסום רשומה של בלוגר (ולא פרסום ממומן) בעמוד הראשי, הוא מספר הכניסות שיירשם דרך הקישור הנ"ל. ככל שהכותרת/נושא בעלי פוטנציאל לעורר דיון פעיל יותר ומרובה משתתפים, כלומר יותר גולשים ילחצו על הקישור ויראו את הפרסומות שממתינות שם, כך הבחירה מוצלחת יותר. תפוז הוא אתר מסחרי, ואיכות הרשומה מעניינת כקליפת השום את המפרסמים. יתכן שהיא תהיה טובה ויתכן שלא, העיקר שתביא גולשים. קידום רשומה - זה לא בגלל שמגיע לה פוליצר. נ.ב. - התיחסתי אליך בתגובה קודמת כאן היום. לא אישי, רק דוגמה.

seymore butts

New member
מודה לך מקרב לב על ההתיחסות בתגובתך הקודמת

אבל בקשה קטנה לי אליך - בפעם הבאה שאתה מזכיר אותי ואף טורח להדגיש את שמי - אכפת לך במקום זה לעשות לינק מהניק שלי לבלוג ?
כמובן שאני מסכים לחלוטין עם דבריך על רמתו הכללית של הציבור, ועל איכות הרשומות המגיעות לעתים לעמוד הראשי של תפוז.

star2o

New member
אני חושבת

שזה מעצבן בכלל...לכתוב בבלוג! אני כותבת דברים אישיים ומהלב.. וישנה הרגשה שהדברים ניזרקים לים....חחההה הבל הבלים אמר קהלת! הכל הבל

למעלה