כדאי לקרוא בבלוגיה, 12.3.09

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 12.3.09../images/Emo101.gif

חברים, שימו בבקשה לב להבדל בין שרשור כדאי לקרוא, של רשומות חדשות, ובין שרשור הרשומות העלומות, של רשומות מן העבר. שלא יהיה בלאגן, אה?

ע נ נ ת

New member
סיפור הזוי ומצחיק לשבת

בבלוג של Motior - סיפור רבנים מצחיק ובלתי אפשרי...

SoShakespeare

New member
אהלן חבר'ה

אהלן חבר'ה קוראים לי SoShakespeare ואני בן 20(ממש מאתמול – בפורים). מי שמעוניין להכיר אותי קצת יותר מעבר לשם – מוזמן להכנס לבלוג שלי... בחרתי בכינוי SoShakespeare, בגלל שאני כותב הרבה(כל מיני דברים...) – מי שרוצה "טעימה" ממה שאני כותב, גם מוזמן להכנס לבלוג שלי... ו... אם כבר ב"בלוג" עסקינן(כאילו שלא עסקנו מספיק...), כמו שכבר כתבתי, פתחתי בלוג – מי שרוצה מוזמן לבקר בו. הצעות, בקשות, שאלות, הארות והערות יתקבלו בברכה על-ידי הדוור המקומי או שליחת תגובה בבלוג. כתובת הבלוג: http://blog.tapuz.co.il/shakespeare - במקרה והקישור לא פועל, ניתן לחפש בגוגל SoShakespeare . המשך יום נעים וסופ"ש דבש!
SoShakespeare

משחררים אסירים

כולנו, כמו גלעד שליט, וכמו תושבי שדרות ועוטף עזה, אסירים. אסירים של יומרתם של אולמרט וליבני להכריע בפוליטיקות פנימיות של הרש"פ והתעקשותם לבחור שם טובים ורעים. את מה שיו"ר מפלגת העבודה הקיא עוד במהלך כהונתו כרה"מ, את מה שאפילו מרצ מתנערת ממנו, הם בחרו לאמץ בקיצוניות דתית, כיאה ל"חוזרים בתשובה", ובפנאטיות שגם את החמאס לא תבייש הם מוכנים לפגוע פגיעה כה קשה בעצמנו, ורק בשביל שה"רעים" לא יהנו. אחרי 3 שנים, הגיעה השעה לשחרר את האסירים. אלה עם הדם על הידיים ואלה המדממים, גם יחד.

simsim999

New member
ביקורת חדשה לרומן "הקיסרית"...

זה עתה סיימתי את הרומן הסיני "קיסרית" מאת שאן סה (מצרפתית רמה איילון). 349 עמודים של תיאור כמעט פרטני מדוקדק של תככי החצר הקיסרית בסין של 625 ועד תחילת ה-700 אחרי הספירה. כל המזימות, כל הבגידות, כל ההוצאות להורג.. ובעיקר, הדרך להישרדות. המשך בבלוג שלי... קריאה מהנה,

למעלה