כדאי לקרוא בבלוגיה 12.7.09

האם ישראל היא הבית שלי?../images/Emo160.gif

הכלכל שאל אם אני טס הביתה ולא ידע מה לענות. בגולה לא חשתי כבן בית אך ממולדתי נעדרתי למשך תקופה כה ארוכה, עד שחששתי שכבר לא אחוש כבן בית גם בה. תחושה דומה יש לי גם לגבי שפת מולדתי. מזה זמן שאיני מדבר באף שפה בשטף של שפת אם... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1511605

musichunter85

New member
מה הקשר בין יום ההולדת שלי למלחמת מים?

תכננתי לפרסם הבוקר רשומה חגיגית לכבוד יום ההולדת ה-24 שלי, אבל המציאות טפחה על פני: באמצע הלילה, ואילצה אותי להילחם בנהר שוצף שנפער באמצע הבית שלי. למה נכנסתי לבריכה עם פיג'מה? לאיזה אביזר ביתי יש את יכולת הספיגה הטובה ביותר (תשובה מפתיעה מובטחת)? ולמה לעזאזל מכבי האש מקבלים מאה שקל על עבודה שאני עשיתי במקומם?! כל התשובות ברשומת יום-ההולדת המאוד לא חגיגית שלי.

seymore butts

New member
הבלוג שלך לא נפתח אצלי

לא יודע למה, וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה. כבר מזה תקופה. אני נכנס ללא מעט בלוגים ובינתיים רק אצלך נתקלתי בתופעה הזו.

musichunter85

New member
נסה עכשיו

הורדתי משם את קוביית האובייקט בצד ימין. אם זה עדיין לא עולה זאת אומרת שאני אצטרך לעבור על הבלוג רשומה רשומה ולבדוק מה יכול להיות הגורם.

musichunter85

New member
הגם את, דנטל?

חבל שלא אמרתם לי קודם, לא היה לי מושג שכ"כ הרבה אנדים לא יכולים לפתוח את הבלוג רק בגלל איזו תיבת אובייקט.

wranger

New member
גורם לך לתהות לגבי שרשור ההמלצות היומי, אה?

נראה לי שהרבה יותר גולשים משתמשים בו כדי להמליץ על עצמם מאשר כדי לקרוא.

למעלה