כדאי לקרוא בבלוגיה 13.07.2010

wranger

New member
הו! ברוך השב!

אתה לא מבין מה הלך פה בינתיים. איזה אחד פתח פה שרשורי כדאי לקרוא שבהם אף אחד לא הבין את התאריך... פשוט זוועה.

חדשוטק

New member
אכן. יש גולשים שצריך לחסום...

כותבים כאן שטויות כל לילה ויום את תְכוֹל שְמַם להטביע בים ולחבוט בראשם עם לום. נ.ב - זה עדיף על לילות בהם TVTAV, אני ו-TumorSuppressor פתחנו שלושל שרשורים באותה דקה...

Bezalel P

New member
פיייי איזה חום

והלחות שעלתה פתאום איך שהתחלתי לרשום זה פשוט ביזיון צריך להעלות את הוגה הקיץ לגרדום

חדשוטק

New member
המשקל, ידידי, המשקל

מהחום הוא קצת מקולקל ואם לא פה נעצור אזי את זה החִמשוּר לעצור יהיה לא קל

suki da yo

New member
רציתי להגיד לך אתמול

שכל מי שמסיים את הסמסטר שלו לפני הוא נבלה, אבל הבוקר היה לי המבחן האחרון (עד מועד ב') אז אנחנו פיטים

חדשוטק

New member
סוקי! את עוד פה? אז אנחנו חייבים להיפגש פעם

בעולם האמיתי, זאת אומרת. ולא, לא כשנחזור לגרמניה...

suki da yo

New member
ידידי, אני על מטוס היום בלילה

אבל אני חוזרת עוד שבועיים ככה, ואז בכיף. רוצה לשפשף איתי את הגרמנית שלך ?

חדשוטק

New member
תלוי לאיזה כיוון משפשפים

את יכולה לשפשף את הגרמנית שלך עלי, אבל אני אענה בעברית - אני לא מסוגל לחבר משפט בשפה הזו. אם כי אני עובד על זה.

suki da yo

New member
ברצינות?

כמה זמן היית שם? אתה מבין טוב? לפעמים הבעיה היא רק שלא קופצים למים העמוקים (מאוד) ופשוט מתחילים לדבר...

חדשוטק

New member
אני עונה לתרחיש הזה במדוייק

אחרי חיים שלמים בבית עם הורים דוברי גרמנית ו-9 חודשי מגורים במינכן, אין ספק שהסיבה שאני לא מסוגל לדבר היא כי לא ניסיתי. אבל יש גם סיבה לזה. אותה אני אספר לך במסרים, כי אנחנו מתחילים להציף את השרשור הזה...

מתחברות עם החי ותקווה-אינך לבד חבר:)

|בס"ד לילה נעים לכם רשומות חדשות נולדו הלילה, על עלמות עם חיות חביבות ועל התקווה שבידינו, העולם טוב יותר שמפרגנים איש לרעהו שלא מזיקים לאיש ולחי, ובכלל אסור להשחית התורה אוסרת בל תשחית וכמובן לא להתייאש גם בימים קשים. ממליץ בחום על הרשומות החדשות והטריות שנולדו הלילה ברוך ד' מתחברות עם החי התקווה שבידינו 4U|

למעלה