כדאי לקרוא בבלוגיה, 13.09.09

"ללכת עם אקדח מעשן במכנסיים זה מסוכן מאד"

השרדות 3 - פרק 5 "הפרס לקבוצה המנצחת הוא כלי דיג ושורד שהשתתף בשתי עונות של הישרדות האמריקאית. כל מי שצפה בעונות 7-8 של הישרדות האמריקאית ידע כבר מהרמזים שהראו לנו בפרק הקודם שמדובר ברופרט, אז כמובן שלרוב הלשורדים שלנו אין באמת מושג (טל) ירוק במי מדובר. גם ככל הנראה לעורכים ולהפקה לא. אם מישהו מהם טרח לצפות בפרק אחד מהמקור, זה ממש לא ניכר." http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1548017

שאלון לתפוז, והתשובות שלי

בס"ד שבוע טוב החלטתי להצטרף לשרשרת הבלוגרים עם התשובות שלי ל-10 השאלות ששואלת הנהלת האתר תפוז, לא תכננתי הרבה בנושא הזה העתקתי את השאלות עם התשובות, יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול אשמח להשיב לכם קריאה נעימה לקריאת הרשומה שאלון לתפוז-איך נולד הבלוג שלי ליל מנוחה נעימה

CooknBake

New member
המטבח הצמחוני של על השולחן - וגם מתכון לחג

ספר קלאסי לאוהבי הצמחוני וגם לאלה שאוכלים בשר אבל אוהבים לידו המון ירקות. חוות דעת על הספר + מתכון לסלט דלעת חגיגי, ממש כאן!

אחרי הפסקה ארוכה חזרתי לכתוב

פעם הייתי כותבת בבלוג לפחות פעם בשבוע ואז הפסקתי מכל מיני סיבות, ועכשיו החלטתי לחזור ולכתוב ולשלוח את הגגי על פני הרשת הרשומה שלי היא על מחשבות לקראת השנה החדשה כאשר גלעג שליט עדיין לא שב

Kelevra

New member
יום אחד צב אחד ילמד לעוף

פוסט עצוב אבל עם קצת תקווה בנושא ההצלה האפשרית להרבה מאוד ילדים חולי לוקמיה, עם מציאות ישראלית מכוערת ואפשרות לשנות אותה. פתיח לפוסט הוא ציטוט ארוך אבל יפה, מי שקשה לו באנגלית שידלג על זה. the tortoise and the eagle

למעלה