כדאי לקרוא בבלוגיה 13.2.2008

כדאי לקרוא בבלוגיה 13.2.2008 ../images/Emo20.gif

טיימר ספירה לאחור לשיגורו של לווין התקשורת הישראלי עמוס 3 ,הותקן בבלוג בצד שמאל חשוב בכלל ובפרט למשקיעי המניה חלל תקשורת (הבעלים של הלווין)

Soooha

New member
מי היה מאמין שכך ייפרדו דרכינו...

"...היינו, אני ואתה, כמו זוג יוני דואר. קצת התעופפנו ביחד, קצת ניקרנו אחד לשניה את העיניים. אני תמיד כתבתי לך וכתבתי, אם לא במכתב אז בראש. אתה לא יודע כמה מכתבים כתבתי לך בראש שלי, כמה מילים במכתב שעוד לא הספקתי לשלוח לך. ואתה? לפעמים כתבת קצת כמה מילים, לפעמים לא. סמכת על זה שאני אדע בעצמי שאתה אוהב אותי. או לפחות ככה רציתי לחשוב, כי אחרת זה אומר שלא כתבת כי באמת לא אהבת. אז מה כבר יכולתי לחשוב? ..." http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=588678

mishmushim

New member
../images/Emo41.gifהישרדות! איך זה באמת צריך להראות..

ואני לא מדברת כאן על חבורת כוסיות בביקיני על אי בודד. התוכנית שלי הרבה יותר קשה

קלריסה

New member
גליתוש - הגיבורה של אבא של שחר

בחוצפתו הוא מתחזק יחסים קרובים עם האקסית, עד כדי כך שהיא מתקשרת לדווח בזמן צירי הלידה

mraboy

New member
מה חדש במחלקת הצדיקים

על יחסי הגומלין בין גופי החקירה והבדיקה במדינה: המשטרה, רשות ההגבלים העסקיים ומוסד מבקר המדינה. זאת בעקבות מינויו של יועץ חדש למבקר המדינה למלחמה בשחיתות, לאחר פרישתו של היועץ הקודם, והצהרותיו עוד טרם כניסתו לתפקיד נגד הגורמים האחרים. לקריאת הרשימה מה חדש במחלקת הצדיקים לחצו על הקישור

tomeriko t

New member
3 נושאים מעניינים...

פרסמתי בבלוג שלי 3 רשומות מעניינות, הראשונה סיפור לתחרות סיפורי פרידה, השנייה מכתב לאלי ישי ואברהם רביץ על תגובתם על ההחלטה לאפשר לזוגות חד מיניים אימוץ ילד והשלישית דוד ויהונתן הסיפור האמיתי. אם בא לכם לקרוא ולהגיב, אני אשמח:) יום טוב! תומר

tomeriko t

New member
הוספתי, זה פשוט קפץ לי למטה

חחחח אין מצב למחוק את ההודעה הזאת ולהעלות את ההיא?:)

למעלה