כדאי לקרוא בבלוגיה, 13/4/10

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 13/4/10../images/Emo118.gif

זהו? הסתיימה הסערה? אפשר לחזור ולקרוא בשקט כמה רשומות מעניינות?
 

orelie

New member
בחלום רציתי להיות מעצבת אופנה - ציורים

העלתי ציורים של פעם כשעוד בראש רציתי להיות מעצבת אופנה
 

rulios

New member
שוטי שוטי ספינתי...

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1677161 כהרגלי מידי בוקר,לאחר הכנת הקפה הראשון מתיישבת מול המחשב לקרוא חדשות. וכמו בכל בוקר מתעצבנת על עצמי ,(הייתי מתחילה לריב עם עצמי אם לא הייתי חוששת מביקורם של האנשים בלבן) למה אני עושה זאת. הרי כל יום מחדש מדווחים על עוד פשע,עוד תאונות או עוד פרסי שלא מודע לכך שפרצופו מספיק מפחיד ואין צורך לאיים גם בנשק הגרעיני.
 
פרסום נגד איסור פרסום

לאחר שכל נושא הצנזורה לעומת חופש העיתונות עלה לכותרות בעקבות כל עניין ענת קם, הריגול שהיה או לא היה, והעובדה שבכל העולם פורסמו כל פרטי הפרשה לפני שפורסמו בישראל ע"י גורם רשמי כלשהו - הרשומה השבועית בבלוג "יופי, לתלות!" מוקדשת לפעילויות פרסומיות שנעשו בעולם נגד צנזורה ובעד חופש הביטוי: מדמויות של עיתונאים שפיהם מכוסה, דרך מצלמות ומרקרים מזויפים ועד למהדורת חדשות שמגישה בובה משעשעת עם עט מעצבן – כך נלחמים העיתונאים למען החופש לספר הכל. אז רגע לפני שהשב"כ דופק לכם בדלת – בואו להציץ באוסף פרסומות על איסור פרסום.
 
בירח זיו-(שיר חדש כדאי לקרוא )

בס"ד צהריים נעימים לכם ערב ראש חודש אייר היום ייכנס בעוד 4 שעות בעזרת השם איר הוא חודש מלא אור, כשמו כן הוא יש לו שם נוסף, מוזמנים להנות מזיו החודש בתאור שיר חדש שחיברתי לפני למעלה משעה ושתכנסו לתוך האוירה הנעימה שתהיה תמיד קריאה נעימה לכם.
בירח זיו
 

hillelo

New member
קומיקס מצחיק על הזוכים בלוטו

שזכו ב74 מיליון שטוענים :"אין מה לעשות עם הכסף " לחצו כאן למעבר לקומיקס
 
למעלה