כדאי לקרוא בבלוגיה 14.07.08

Galel

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 14.07.08

מה? חשבתי שגם לי אולי מותר פעם אחת....:)))))) שיהיה יום שני מעולה לכולם! גלאל

Galel

New member
פוסט חדש אצלי בבלוג...

הניוזלטר השני בסדרת הדו שבועיים... והפעם, על כוחו של חיסכון. וסתם שתדעו...אם בא לכם...אתם מוזמנים להסתכל גם בעוד רשומות :))) תגיבו, תיהנו, ואם קראתם ואהבתם, אתם יכולים סתם להשאיר תגובה עם חיוך... שיהיה לכם יום שני נהדר! גלאל.

ABC87

New member
רוחות המלחמה ישראל נגד אירן + מצגות

בשבועיים האחרונים ביצעו איראן, סוריה, וחיזבאללה, בלבנון, מהלך צבאי אשר נועד להכריע את תוצאת המלחמה הבאה באזור. הם הציבו טילי נ``מ מונחי מכ``ם, על פסגת הר סאנין, והציבו שם תחנות מכ``ם המגבילות את פעולות חיל האוויר הישראלי, ואת פעולת הצי האמריקני במזרח הים התיכון. את ההמשך ניתן לראות כאן.

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה מגביר קצב

אם בשבוע האחרון קצב העדכונים לא היה כ"כ יציב, את השבוע הזה מתחילים בפול-גז: עכשיו בד'ימייל כבר לא צריך לזכור להתנתק; קריאייטיב מפציצה אותנו בנגן חדש עם יכולות של PDA; ושיא החוצפה: חברה השולטת בתחום הכירטוס האלקטרוני מנסה לסתום את הפה לאלו שהצליחו להוכיח שהטכנולוגיה לא באמת מאובטחת!

קלריסה

New member
הפתיע אותי בכרטיסי טיסה וחשב על הכול

באמת על הכול. שווה להחליף איתו קידומת

את ביאפרה, אתם זוכרים?

הנה מה שאני זוכרת

seymore butts

New member
איך להכין חביתה בלי לשבור אף ביצה חלק ב'

חלק ב' ברשומה על קורותיה של אשלי בלו, כולל מצגת מרהיבה המתארת את תהליך הכנת החביתה ללא שבירת ביצה אחת, שלב אחר שלב.

ovdat30

New member
../images/Emo24.gif אמהות מודל 2008

בגיל 28, נולד לי בשעה טובה ומוצלחת בני הבכור והאהוב. קרוב לזמן הלידה ורגע לפני שטבעתי בתוך ים של ציפייה וחששות, קיננה בליבי הבטחה קמאית מנחמת בדבר קיומו של החוש האימהי המפורסם. אותו חוש, שללא ספק יעמוד לרשותי ברגע האמת ויסלול בבטחה את דרכי האימהית החדשה. ההבטחה שנשאתי בליבי, הקנתה לי תחושת ביטחון שמיד עם היוולדו של הקטנטן תפרוץ מתוכי אהבה גדולה ויחד עימה גם ייעור משנתו אותו חוש אינסטינקטיבי מפואר. להפתעתי המרובה...... מזמינה אתכם לחלוק עמי חוויה אישית ומרתקת .... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1284714

גאמי

New member
../images/Emo107.gifהשלמה עם לכתה של כלבה אהובה../images/Emo107.gif

השלמתו של רון עם לכתה של קריספי שלנו

טוב... לא חשבתי שאעשה זאת, אבל...

בלי שום תירוץ: (גלאל: בהחלט מגיע גם לך
)

שיר ישן של ג'ורג' מייקל שתרגמתי

בס"ד ערב טוב לכם חברים יקרים הרבה שנים לפחות כמעט 20 שנה מכיר את המוזיקה ואוהב אותה הערב ברוך השם דרך הבלוג של לחישת הסנונית שמעתי את המנגינה והלכתי לחפש וגיליתי את שם השיר הערב תרגמתי את השיר של הזמר לקריאת רשומת השיר המתורגמת:לחש בלתי-זהיר

למעלה