כדאי לקרוא בבלוגיה 14.08.08

תרומת זרע היא אכזרית מאין כמוה

זה מה שחושבים רבני "צהר", לפי דבריהם בכנס מהשבוע שעבר. "מי שמתכננת ללדת תינוק כזה מרצון רק כדי למלא את הרצונות שלה להיות אמא – אין לך רשעות ואכזריות גדולה מזו. אישה כזו לא ראויה להיות אם לשום יצור אנושי". האמנם?... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1311061

Soooha

New member
אפילו השם כבר לא אותו דבר

"לא היה סיכוי אז ואין סיכוי עכשיו, ודווקא זה מה שהופך את זה לקל יותר. כי אין סיכוי, ואין ניסיון אפילו. ואתה אפילו לא מכיר אותי, לא זוכר אותי, לא מזהה אותי. אפילו צבע השיער הזוהר והבלונדיני שלי, פעם הוא לא היה. אני אישה אחרת. וזה כאילו יותר קל לאישה החדשה הזו, עם השיער החדש והשם החדש והזהות החדשה לכתוב לילד ההוא שעכשיו הוא אתה. זה כאילו יותר קל לכתוב עכשיו אחרי כל השנים האלה. זה כאילו יותר קל לכתוב עכשיו כשאתה לא מכיר ולא מזהה. זה כאילו יותר קל לכתוב כשאין סיכוי. אבל זה רק כאילו. כי גם מלכת הפלסטינים הזוהרת, חוזרת שוב להיות סוהא טוויל מאל-קודס, הדחויה והחיוורת, הנעלמת. תמיד תישאר בתוכי האהבה ההזויה של סוהא טוויל, בגללך ואליך. " סוהא ערפאת חוזרת לשם הישן, לשיער הישן, לעצמה הישנה, ולאהבה הישנה: אפילו השם כבר לא אותו דבר

שירים לט"ו באב

בס"ד צהריים טובים היום מפרסם לקראת ט"ו באב שירים שקשורים ליום שחל עוד יומיים שיר ראשון על המושבות שנולדו ביום זה ושיר שני על משפחה. קריאה מהנה לכם לקריאת השירים בבלוג:נולדו בט"ו באב+להקים משפחה שבת שלום

Your sweet87

New member
אי אפשר להיכנס לבלוג שלך

תפרסם בבקשה את הכתובת המלאה של הבלוג

למעלה