כדאי לקרוא בבלוגיה, 14.1.09

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 14.1.09../images/Emo28.gif

מה יש לקרוא היום?

lovlyone1

New member
../images/Emo4.gif עניי עירך קודמים ,גב' גודי מוזס../images/Emo92.gif

musichunter85

New member
בלעדי - תיעוד מהפגנה פרו-ישראלית במינכן

ביום ראשון, בין ההפגנות הפרו-ישראליות שבמהדורות החדשות בארץ בקושי טרחו להתייחס לקיומן, התקיימה במינכן הפגנה כזו, בה השתתפו 600-1000 איש. בהפגנה נאמו בכירי הקהילה היהודית בעיר ונציג של ארגון "נוצרים ידידי ישראל" בגרמניה. מבין ארבעת הנאומים שעמדו במגבלת האורך להעלאה ליו-טיוב (מצטער, תפוז - FLIX מגביל ל-50 מגה, והנאום הקצר ביותר תופס למעלה מ-80!), הצלחתי להשיג את התמליל המלא של אחד - הנאום של אורי, האחראי על פעילויות הנוער במינכן ומדינת בוואריה. תרגמתי את הטקסט, תזמנתי אותו ככתוביות וצירפתי אותו לסרטון. בימים כאלה כמעט חובה לצפות בנאום כזה, ובכלל במחזה המרהיב של מאות אנשים שעומדים בקור של מינוס 7 מעלות (!!!) ומנופפים בדגלי ישראל.

גנגי

New member
תחליף זול ויעיל לפסיכולוג או לריטלין

הודעה על רשומות חדשות לא נשלחת, משום מה (פחחח), למנויים, ולכן ניסיתי כל צעד אפשרי -
עמדתי בחלון וצעקתי "יש רשומה חדשה!" אבל לא ראיתי היענות או שינוי במספר הנכנסים.
ניסחתי פליירים ושכרתי מטוס קל שפיזר אותם, אבל בגלל הרוח הסתבר שהם נפלו מעל עזה, וכידוע האינטרנט כרגע מנותק שם מסיבות שלא תלויות בי, כך שגם הם לא נכנסו לקרוא.
ניסיתי לשלוח לכל המנויים שלי, כאיש אחד, הודעה משמחת בדבר רשומה חדשה הבאה עליהם לטובה, אבל כשעשיתי "העתק-הדבק" גיליתי שליד כל נמען היה כתוב "הסר אימייל", צחוק מהעבודה.
גנבתי ואן של חב"ד והכרזתי ברמקול שביאת המשיח תלויה בקריאת הרשומה החדשה שפרסמתי. אבל גם זה לא הועיל, המשיח בדיוק חיפש חמור לבן, פרה אדומה וחילזון ארגמן ולא התפנה להקשיב לצרותיי. לכן התייאשתי ואני מודיעה כאן: יש לי רשומה חדשה. אתם מוזמנים לקרוא.

למעלה