כדאי לקרוא בבלוגיה 14/1/2008

כדאי לקרוא בבלוגיה 14/01/08

לחזור הביתה "מדהים שקשה חוזרים הביתה, אולי אם הזנב בין הרגליים, אולי אחרי הרפתקה קלה שחיפשנו במקום אחר ואולי אף שינוי. לי אין מושג איך להגדיר את זה. הגעתי לנקודת שבירה מסויימת, הגעתי למקום לימים בהם בוכים בלילות.. והמחשבות מטרידות את הראש עוד עוד, מחשבות אסורות אפשר להגיד. הפסקתי לבטוח באנשים, הפסקתי להאמין שהם רוצים להקשיב, כל מי ששואל עומד במבחן לפני שאפתח בפניו את הלב, עצוב עוד יותר שכולם נכשלים בו. אני לא יודע מה עוד לעשות, לאיפה לפנות ומה קורה איתי, הדמעות לא מפסיקות לזלוג וחוזרות שוב ושוב פעם אחר פעם, הכאב אינו מרפה לאף רגע.." http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1171677

orelie

New member
מה חדש בבלוגיה - 14.01.08

ממליצה לכל הלבבות השבורים להיזכר בנעורים שלכם

אני מאשים

ב 13 לינואר 1898 פרסם העיתונאי הצרפתי אמיל זולא את מכתבו "אני מאשים" בעניין פרשת דרייפוס, בו הוא מעלה טענות כלפי אישים שונים שלהם יד בפרשה. 85 ימים נמשכת הבדיחה הזאת שנקראת שביתת המרצים הבכירים, ועדיין אין סימן לסיומה, את מי אנחנו צריכים להאשים?.... אני מאשימה את בית הדין שדוחה את הדיונים פעם אחר פעם, אני מאשימה את הנציגים של הצדדים שמפוצצים מו"מ על בסיס יומיומי, אני מאשימה את נציגי אגודות הסטודנטים שלא עושים די, אני מאשימה את מר אולמרט היקר שעושה טובה שהוא פוזל לכיוון הזה ולא מוכן לגלות התערבות חוץ מלצאת בקריאות חסרות טעם "לפתור את המשבר", אני מאשימה את השרה יולי תמיר שמזמן נעלמה (בטח לבית הבראה אחרי הגיהנום שעברה בשביתת המורים) ולא פוצה את פיה, אני מאשימה את הצדדים שלא מוכנים להגיע לפשרה, והכל על גבם של הסטודנטים.

rh120233

New member
חבר משוגע

החבר שלי לשעבר ניתק אתי קשר ובא אליי בהאשמות חסרות שחר, דמיוניות לחלוטין. הוא מאד כועס ולא רוצה לדבר אתי ולא מוכן לשמוע שבכל מה שהוא מאשים אותי אין שחר אבל הוא לא מוכן לשמוע. מה לעשות?

suki da yo

New member
לפנות לפורום תמיכה, או זוגיות, או משהו דומה

כי זה לא הפורום המתאים לזה.

goldy

New member
יותר קצר

אני מאשים את האוניבסיטאות שמיסתמכות על הממשלה למימון. בימקום ממשלה אני ממליץ על כיסים פרטיים: לומדים באונ' "אריה בר לב" ובתמורה מיתחייבים למיספר שנות קבע. מיצד אחד מבטיחים שלא תיהיה שביתה ומיצד שני עבודה בטוחה.

suki da yo

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 14/1/2008 ../images/Emo186.gif

בוקר טוב וקפוא לכולם

thehila1

New member
כשמצב הרוח מעונן אז.....

כדאי לקרוא כשמצב הרוח מעונן אז.... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1172200

שלום לך תהילה,

אני רק שאלה - האם יש קשר בין מה ששירשרת להודעה שלי? כי על פניו ממש לא נראה לי שיש קשר, ומאחר וענייני אמונה הם קצת כבדים עלי, אני מעדיף לא להיות קשור אליהם
תודה!

thehila1

New member
כשקצת מעונן קצת מתחבר לנושא שכתבת

קצת מעונן אז.. השם של הבלוג מתחבר לשם שכתבת, מה השקפות החיים שלך, לא עצרתי לקרוא בבלוגך כדי לדעת אם לשרשר או לא. ולא חושבת שצריכה להיות כזה עוינות אם אינך מזדהה עם הנושא זה בסדר מצידי, אבל אין קשר לעובדה שאני משורשרת ליד ההמלצה שלך, זהו פורם חופשי ולפי מה שרשמת בשם התגובה הנושא אכן מתאים. תלמד לחיות בהבנה עם דעות שונות משלך כמו שאנשים אחרים ואני עושים. שיהיה לך בוקר קסום.

למעלה