כדאי לקרוא בבלוגיה, 14.5.08

wranger

New member
הגולקעס של סבתא

פעם סבתא הייתה מכינה כדורי שוקולד. קראנו להם גוּלְקֶעס. לא יודע למה. אולי זה "כדורי שוקולד" ביידיש, אין לי מושג. ... ואז היא נפטרה. שישה ימים לאחר ההלוויה התייצבתי אצלה בבית, שם הייתה השבעה. היו שם כמה אנשים שבאו לנחם, וכולם הביטו באמא שלי, שהחזיקה תמונה ישנה של סבתא בצעירותה, והקשיבו בתשומת לב לסיפור שהיא סיפרה עליה בחיוך עצוב. לא רציתי להפריע. חמקתי בשקט אל המטבח והוצאתי קופסת פלסטיק מתוך שקית שהבאתי איתי.
 

פוEט

New member
איינשטיין: "התנ"כ ילדותי ואלוהים-סימן לחולשה"

בכתבים חדשים של איינשטיין שהוצאו למכירה בלונדון נכתב בין היתר : "היהודים הם לא עם סגולה ואין שום הבדל בינהם לבין אנשים אחרים" ו "התנ"כ הוא אוסף של סיפורים מכובדים אך פרימיטיבים וילדותיים" והפנינה : " המילה אלוהים היא לא יותר מביטוי חולשה של המין האנושי"
 
לידה משותפת.

בס"ד צהריים טובים לכם חברים יקרים ממש לפני מספר דקות פורסמה רשומת שיר חדשה כולל ציור ובו על המשך המעקב של חיי הגיסות אתם מוזמנים לקרוא את השיר החדש:אימהות ביחד
 
למעלה