כדאי לקרוא בבלוגיה 15.1.09

חדשוטק

New member
רצח את הוריו בגלל משחק מחשב

קודם כל, אני מבטיח שבהמשך היום יפורסמו לפחות 4 אייטמים (עם ההפגנה בעד ישראל אני תקוע עד שיעבירו לי תמלילים, אז יש הרבה זמן לטכנולוגיה...). אז בואו נתחיל את היום עם דניאל פטריק בן ה-17, שיירצה ככל הנראה מאסר עולם לאחר שלפני כשנה רצח את אימו בגלל שהחרימה לו את דיסק המשחק של Halo3.

מזעזע!

למה מדביקים את זה דוקא לעניין משחקי המחשב זה יכל להיות כל דבר , שמצית טירוף שכבר קיים וזה יכל להיות הצטברות של כמה דברים ראיתי פעם סרט על בני נוער שנמצאים בכלא וצילמו מפגש טיפולי בו הם לא יודעים להביע חרטה (או לא רוצים) היה מאוד קשה להוציא דמעה מהם, אחד בגלל משחק מחשב אחד בגלל שאמו החד הורית התחילה לצאת עם מישהו שהוא לא אהב. אני עדיין חושבת שמשחקים משפרים יכולת מחשבה מהירות תגובה וכל מיני דברים במינון ולא בהתמכרות ועדיין לא מאמינה ששאותו ילד שרצח את כל משפחתו לפני כמה שנים לאחר צפיה בסרט שרק 2, זה מה שגרם לו את הטריגר מה שכן אני מאמינה שאותו נער שמת לאחר שלא הפסיק לשחק רצוף במשך יומיים במשחק מחשב, באמת השפיע עליו פיזית. הכל צריך להיות במידה אבל כמו שאמרתי בהתחלה, אם הטירוף נמצא שם קודם, אין הרבה מה לעשות.

yaakii

New member
גם אני הייתי בשוק, עד ש-

ראיתי שמדובר במשחק Halo3! כאילו, מה היא חושבת לעצמה?? ככה למנוע ממנו לשחק במחשק המטורף הזה? חח סתם אני מחורפן וכרגע בטוח שזה נורא מצחיק.

בדנתמ

New member
בשעה זאת, אסור לשכוח את גלעד.

כיום, לדעתי, צה"ל יצר מציאות ובה ניתן במסגרת הסכם הפסקת אש, לכלול את החזרתו לאלתר של גלעד שליט הביתה, לחיק משפחתו. בדיוק לנושא החשוב הזה בחרתי להקדיש את הרשומה הראשונה שלי פה. אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה, כאזרחים איכפתיים, שתקדישו כמה דקות לקריאת הרשומה שלי. אני מוסיף ומבקש, שתרגישו חופשיים להשתמש ברשומה כפלטפורמה לסיעור מוחות בנוגע למה שאנחנו, כאזרחים מן השורה, יכולים לעשות למען החזרתו של גלעד. זה קריטי שנחשוב על זה לפני שייחתם ההסכם. תודה רבה! לינק לרשומה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1403092

Master Stav

New member
סיפורי מתכון והיום-מבשלים ביחד

זהו שיר ישן על אניטה וחואן גבהו עישבי הזמן והשושן פרח עם החוחים הם שייכים עכשיו למלאכים ..... הוא בוחר את התפוזונים הכי יפים, כאלו שלא תמצא בם פגם מכול וכול קוטף מהעץ ומניח בזהירות בתוך גיגית קטנה עם מים קרים שמילא בברז בחצר עוד ועוד תפוזונים מצטרפים אל הגיגית והוא מציץ בה, צביטה בלב כולכך כואב הוא מחליט שדי בכמות שקטף, מרים את הגיגית כמעט ומועד והולך אל המטבח שם הוא מסנן את התפוזונים מהמים וחתוך אותם לפרוסות דקות דקות מאד .... זה ארבע שנים שהוא מבקר באופן קבוע באותו מקום אחת לשבוע, השומר כבר מכיר אותו ולא טורח לבדוק את התיק שלו....מגיע מנקה יושב מעט והולך ...מה יש לו לחפש שם ? זה הלא סוג של ציון דרך ותו לא והוא מענה את עצמו ובכל זאת אחת לשבוע כיאה לפולני אובססיבי שכמותו הוא שם, עם המטלית הרטובה עם הכף והמזלג שמיועדות לסידור הצימחייה .....

wranger

New member
בלוג הציורים של אמא: היום זה היום../images/Emo65.gif

היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הול-א-ד-א-ת לאמא של wranger! חג לה שמח, וזר לה פורח, ובלוג ציורים שהבן החצוף שלה פתח בלי ידיעתה והעלה אליו ציורים שלה בלי רשותה מתוך כוונה שאנשים זרים לחלוטין יגיבו ויחמיאו ויברכו, היום יום הול-א-ד-א-ת לאמא של wranger!
(כל הציורים פורסמו. בערב אפרסם את הרשומה האחרונה ואשלח לינק לאמא)

wranger

New member
תודה לכל מי שביקר והגיב. ../images/Emo140.gif

אמא מאוד אוהבת את המתנה שלה.

seymore butts

New member
במסך הניהול הראשי

זה שנכנסים אליו כברירת מחדל, יש משמאל את הרשומות בתוך חלון, ולכל רשומה כתוב כמה צפו וכמה תגובות.

למעלה