כדאי לקרוא בבלוגיה 15.11.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 15.11.2009 ../images/Emo44.gif

אז נכון שהיום מתחיל האח הגדול, אבל דיר בלק אם לא תתנו לי משהוא אחר לקרוא!

שבוע מתחיל עם שושנה באהבה

בס"ד שבוע טוב ולילה נעים אחה"צ נעימים למבקרים מאמריקה, עד בוקר טוב למבקרים מאוסטרליה אהבה כשושנה, בעיקר שהאהבה מריחה טוב, שהכלה שבחרנו בחיינו היא הכלה הנכונה הרבה עושים טעויות שמתמקדים ביופי ובנוי, אך לא תמיד זה מתאים זיווג פלוני לפלונית גם ונראיית מדהימה ביופיה, אך מה בלב? חדשוטק היקר כמוני כמוך חושב שהתכנית הזאת היא שטויות שאין בה בסיס אמיתי שם ריאלטי צהוב שהועתק ממדינות המערב שהם שיווקו ריטינג מעל המוסר וטמטמו את המוחות של רבים רק כדי לשווק את תרבותם החיצונית והריקה זה קשור גם לרשומה, שלא להסתכל בקנקן אלא מה יש בתוכו, אפשר כלפי חוץ לצבוע אותו ולקשטו אך בפנים מה מסתתר, הוא ראוי שנחזיק אותו? שיר חדש שכתבתי שברוך השם יצא מהשראה של רעמת הזהב ותודה לה על התמונה לילה טוב ושבוע נעים וקריאה מהנה לשיר:שושנה באהבה

Master Stav

New member
../images/Emo238.gifסיפורמתכון../images/Emo238.gifהתכונות האישיות../images/Emo238.gif

את יחזקאל ( כמו הנביא ) אני מכיר מזה תקופה, הוא מאלו שטורחים על ניקיונו של היישוב בו אני גר, התחברתי אליו באחד מימי הקיץ החמים , ראיתי אותו מוחה זיעה ממצחו והצעתי לו להיכנס ולשתות משהו קר , ישבנו כמה דקות והוא חזר אל עבודתו, מאז אנו אומרים שלום שנפגשים ולעיתים הוא נכנס אלי לשתות כוס מים או שתייה חמה ולשוחח מעט ... דרכו אני לומד על העדה האתיופית על המנהגים ובעיקר על המאכלים, שבוע שעבר החלטתי שאני עושה מעשה , חיפשתי אותו וכשמצאתי הצעתי שאני ארכוש מצרכים שהוא יגיד ונבשל יחד תוך כדי שהוא מספר לי סיפור עם אתיופי .... יחזקאל חייך הסכים, ואכן קנינו מצרכים קבענו ליום המחרת לאחר סיום עבודתו וכשהו הגיע ניגשנו למלאכה....

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif רשומה מעולה , בלוג שעושה המון טוב

ובאופן כללי אם הוא לא היה צימחוני ....ואוכל את האוכל של אוכל שלי .... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחד הבלוגים החביבים עלי והרשומה הזו ספציפית ....WOW....

MRimer

New member
מתי מותר לשקר?

עם כל היותה של האמת ערך עליון, ישנם מקרים בהם היא נדחית מפני ערך אחר חשוב יותר.

למעלה