כדאי לקרוא בבלוגיה 16.09.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 16.09.2009 ../images/Emo43.gif

מה לעזאזל תפוז מתכננים לנו אחרי כל הבאנרים ההיפראקטיביים האלה? אני בשיא המתח. ועד שנדע מה הכינו לנו בפרדס - בואו נמצא משהוא מעניין לקרוא!

seymore butts

New member
עוד 9 וחצי שעות זה קורה !!!

רשומת הברכה המסורתית לראש השנה של "עולמו של סימור". ברכה נועזת ומושקעת שלא תהיה דומה לשום ברכה שראיתם קודם !!! הרשומה תפורסם בשעה 9 וחצי בבוקר, וכמובן שיחד איתה גם הלינק, כאן בשרשור זה. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לדוגמנית האלמונית אשר בלעדיה זה לא היה מתאפשר
אזהרה: הבלוג והרשומה מיועדים למבוגרים בלבד !!

חדשוטק

New member
רובוט, מדפדפים בסוללה ואוסטרלים משוגעים

אלה הרשומות שעלו היום בבלוג הטכנולוגה: טיוטה חדשה ושערורייתית שנוסחה באוסטרליה מציעה: מי שנפל קרבן לרושעה ינותק מהאינטרנט; מרד הרובוטים כבר כאן: מל"ט אמריקאי ניסה לברוח מאפגניסטן, וחוסל ע"י טייס קרב; והשוואת דפדפנים מעניינת במיוחד: מי מאפשר את זמן הגלישה הארוך ביותר ללא חשמל? וגם: סקר - האם אתם מעוניינים במדור גאדג'טים קצר יומי/שבועי? אנא הצביעו.

wranger

New member
אדום ירוק

מעבר לכביש ראיתי איש זקן ומגעיל נשען על עמוד של תמרור "עצור". מה זה, קבצן? יופי, זה מה שחסר לי עכשיו. אני שונא קבצנים. עכשיו אני אעבור לידו, והוא יושיט לי איזו יד מטונפת או כוס קלקר מעוכה וימלמל משהו. אוף, זו הייתה צומת נקיה עד עכשיו, והוא בטח חושב שהוא הולך לעשות פה קופה. שקל לא יראה ממני, שקל.

seymore butts

New member
תודה לך על הפירגון יקירתי ../images/Emo74.gif ../images/Emo24.gif

וגם על מילותייך החמות מאוד בתגובתך שם. שנה טובה לך ולכולם !!

למעלה