כדאי לקרוא בבלוגיה 16.11.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 16.11.2009

זהו. הצלחתי לשרוד את התוכנית הראשונה של "האח הגדול" - בעיקר בגלל שלא צפיתי בה. עכשיו, אחרי חודש של פרומואים ורכילויות, הגיע הזמן לעבור לנושא הבא. הראשון שמעז להמליץ כאן על משהוא שקשור לאח הגדול (טוב, נו. אני כבר יודע שזה יהיה השורד בבית) - שיבושם לו!!!

חדשוטק

New member
אירוע מלהיב בבלוג הטכנולוגיה!

קודם כל, הנה העדכון היומי הבודד (שבת של ארה"ב, אתם יודעים): בכלכליסט מיהרו בשבת בבוקר לשבח את גוגל על אישור הצפייה במפת ישראל מיישומים סלולאריים וחיצוניים. אני חושף את השקר שמאחורי באזז המפות לאייפון. ועכשיו לאירוע המלהיב: לכבוד התוספת הנחמדה שאני מתכוון לתרום פה לבלוגים ב-22 בחודש (יום ראשון הבא) ראיין אותי ארז וולף מהבלוג העצמאי We CMS ("אנחנו סיאמאס"). אם רציתם לשמוע עוד קצת על מה שהולך להיות פה ביום ראשון אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה אצלו...

musichunter85

New member
עבדו בשירות הפשע, ואפילו לא שילמו להם...

פרשה מופרכת לחלוטין התגלתה בסוף השבוע בארה"ב: כמעט 2,000 אמריקאים מובטלים שמצאו הזדמנות לעבודה מהבית גילו שהם עובדים עבור מאפיה של פושעים לטבים, שניצלה אותם כדי להבריח אל לטביה מוצרי חשמל בשווי מאות אלפי דולרים. שכר על הפשע הם לא קיבלו, וגם על פיצוי אין מה לדבר. רשומה חשובה עבור כל מי שחשב פעם על עבודה מהבית!

Master Stav

New member
מי משוגע באמת .....קוקו

כשבצלאל שאל אותי אם אני רוצה לקרוא את קן הקוקייה של קן קיזי חייכתי, קראתי כבר את הספר וראיתי עשרות פעמים את הסרט , כמעט ואמרתי עזוב זה ...ואז הוא אמר שזו הוצאה חדשה ..... כמי שמחזיק בהוצאה הראשונה בעברית של הספר להחזיק בספר בהוצאה חדשה במלואת 40 שנה נשמע לי כמו רעיון מדליק .....קיבלתי את הספר ....ולקח לי לא מעט זמן עד ש....... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1585250

rulios

New member
חיילנו...

הצבא היה ונשאר בעיני תמיד כמשהו שצריך לכבד.משהו עטוף מסתורין בחלקו. הרי אנחנו לא באמת יודעים כל מה שמתרחש מאחורי הקלעים ומצד שני המון סיפורי הערצה וגבורה על לוחמינו. לפעמים נוטים לשכוח... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1585554

Ronit FL

New member
תודה על ההמלצה.

היא כותבת נפלא. ומתגעגעת לכתיבה שלך, רק שתדעי.

גם זה עוד יגיע

כשאהיה מסוגלת לסבול שוב את הנוכחות שלי ולא להשמיד כל דבר שיוצא תחת ידי... ימים לא פשוטים עוברים עלי....

למעלה