כדאי לקרוא בבלוגיה, 16/6/10

מקבלים את הבוקר בזריחה

בס"ד לילה טוב לכם השראת שיר חדשה שמח לשתף ולפרסם בדקות האחרונות שכתבתי ברשומת בלוגי עוד שעות מעטות בוקר חדש עולה ומתחילים הכל מבראשית קריאה נעימה שיהיה לכם, מעכשיו בקריאת השיר מקבלים את הבוקר בזריחה:)

לא טוב היות האדם לבדו

בתור אחת שמנסה לעשות שינוי אני רואה אותך ולדעתי (ורק לדעתי) אתה מתעסק יותר מדיי ב-להתמסכן. "עשו לי, גנבו לי, שברו לי ולא פירסמו אותי". אז בסדר, בכל מקום תמצא את האדם הזה שיגיד משהו רע ואולי זה טיבו של האדם לנסות למצוא תמיד את הרע בכל דבר. אבל הרשומה שלך מעידה שאתה עדיין מתעסק בעבר, מסרב להרפות ולהשתנות. האם שאלת את עצמך פעם, אולי זה לא שהבלוגיה השתנתה, אלא שזה אתה? שהפכת לאדם יותר מדיי סגור, שדואג יותר מדיי לרגשות הקיפוח שלו ומחפש תמיד על מה לקטר? לו הייתי מגיבה לך ברשומה, הייתי מציעה לך לא להיות אבנעזר סקרוג' מרוחות חג המולד ולנסות למצוא גם את הדברים הטובים, ותאמין לי, לא חסר.

rulios

New member
"אהבה עיוורת"...

בדרכו לעבודה , כריטואל קבוע , נהג לעבור דרך המקום בו שהתה ומבטיהם היו נפגשים. בהתחלה חשב שזאת מקריות , אך לאט לאט הבין שבמבטה יש הזמנה, חש את רצונה לזעוק,ללא מילים, את אהבתה. הוא ידע שאנשי המקום לא יקבלו בעין יפה את אהבתם, אך איך תסביר להם שהאהבה עיוורת . http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1726580

CooknBake

New member
../images/Emo141.gif קיש בטטה, ברוקולי וגבינת פטה ../images/Emo141.gif

צבעוני וטעים. המתכון נמצא כאן

y י ר י ת

New member
קייטנת אמא - השנה אנחנו מקייטים בבית

לא בטוח שזה יצא זול יותר כמעט בטוח שזה יהיה מהנה יותר שלב ראשון - התיכנון - אצלי בבלוג

gils33

New member
אור ירושלים -פסטיבל האור בעיר העתיקה

אתם חייבים לנסוע היום ולראות את הדבר המדהים הזה לא לוותר! היום זה נגמר. כמה תמונות אצלי בבלוג שיחישו לכם קצת:

למעלה