כדאי לקרוא בבלוגיה 17.11.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 17.11.2009

אוי, קשה, קשה. גם ללמוד, גם לכתוב וגם לעבוד על עיצוב ותכונות מעניינות לבלוגיה? הייתי אומר GIVE ME A BREAK, אבל היי - זה אני שבחרתי לעשות את כל זה... יום נעים לכולם!

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי

עדכון יומי מבלוג הטכנולוגיה: עם כל הכבוד לפתיחת העונה של האח הגדול, אתמול התרחש אירוע קצת יותר חשוב בתולדות הטלויזיה: ערוץ 4 הבריטי פתח שבוע שידורי תלת-ממד; ופרצה ראשונה התגלתה בחלונות 7: פרוטוקול שיתוף קבצים ומדפסות מאפשר 'לתקוע' את המערכת. מייקרוסופט מבטיחה לתקן, אך לא לפני יום העדכונים הבא הקבוע בלו"ז. וכמובן שגם הריאיון עם הפרטים הנוספים אודות מה שאני מתכנן לנו ליום ראשון הקרוב מחכה לכם בבלוג (פינה ימנית עליונה).

בגשם במחשבותינו

בס"ד שחר חדש עומד לזרוח וחודש טוב חדשוטק לא תאמין כמה קשה היה לערוך את הרשומה בעיקר שתבנית הצבע והטקסט היו קפואים ובדרך קשה שמשכה את הזמן הצלחתי לעשות את המינימום לא משנה שיר שיצא ברוך השם מתמונות המשולבות של לחישה ורעמה וכמובן השראה ישנה משיר מוכר למי שהיה ילד באותה תקופה מוזמנים לנדוד בשיר החדש:בגשם מחשבותינו חודש טוב לכולנו

על הזחל הרעב קראתם....

אז את ההמשך אתם בטח יודעים - אתמול בקע לנו פרפר חדש
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1586278

noga moon

New member
מרק גריסים עם עדשים וירקות

החורף מתדפק על דלתנו, יותר נכון על חלוננו והטמפרטורות צונחות לאיטן. ומה יותר מתאים ממרק סמיך ועסיסי? אתמול בערב בא לי מרק סמיך שכזה. יש המון מתכונים למרק גריסים באינטרנט זוהי הגירסה שלי. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1585776

mraboy

New member
רשימה שוביניסטית

ת"כ רונית תירוש מצאה לה נושא לענות בו. בתקשורת פורסם כי פנתה בדרישה לנציב שירות המדינה להעמיד לדין את ראש מערך ההסברה בלשכת ראש הממשלה ניר חפץ על שאמר לקצינה המשרתת בלשכת המזכיר הצבאי "תקפצי לי". אבל הלהיטות של רונית תירוש לקפוץ ולנסות לתפוס כותרות בהזדמנויות כאלה אינו מהסוג המוסיף כבוד זה מה שקורה כששוביניזם נפגש עם רדיפת כותרות

תודה לבורא עולם

תנו תודה לבורא עולם לרוב לא ממליצה על עצמי (מסיבות שונות משונות ונכונות) אך הפעם זוהי המלצה לדרך פעולה למרות שאני רק מתחילה מתעצמת בי האמונה שזו הדרך להחזיר את החיים למסלול הדרך בשבילי ואולי הדרך בשבילכם אין אני מטיפה לחזרה בתשובה אני עצמי חילונית ופשוט מחפשת את השביל לאושר אז תנו תודה לבורא עולם או לחיים או למציאות ואולי נפגש כאן בעוד כמה ימים מאושרים יותר

למעלה