כדאי לקרוא בבלוגיה 17/2/2008

suki da yo

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 17/2/2008

שבוע מוצלח לכולם

זה נדיר שאני בוכה כשקוראת רשומות

אבל הרשומה הבאה פשוט חנקה אותי והדמעות עמדו לי בקצה העיניים והמחנק בגרון לא אחר לבוא. "ליטפתי אותך כל הזמן, בוכה ולוחשת לך מילות אהבה. זה היה מהיר, אני יודעת שלא סבלת, נישקתי אותך, וליטפתי,ועשיתי כל מה שאני יכולה כדי להפוך את זה לפחות נורא." פרידה מרגשת

אכלו ושתו כי מחר נמות

בעקבות רעידות האדמה התכופות הפוקדות את אזורנו בחודשים האחרונים, סקירה של כמה מן האיומים העיקריים על חיינו השלווים, בין פצצת האטום האיראנית ועד לאסטרואידים וצונאמי. איך אפשר להתגונן, ומה היתרונות והחסרונות בכל דבר.. (הכל נכתב כמובן בהומור ואין לקחת זאת ברצינות). http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?EntryId=1194277

זה ממכר

New member
המצב בשדרות, הנורה האדומה נדלקה?

"נראה שהמצב הכי מציק היום הוא מה שקורה בשדרות. הדבר שהכי זיעזע לאחרונה ממה שקורה שם זה הפגיעה בשני אחרים, בינהם אחד היה בן שמונה בלבד. אני לא רוצה לחשוב על התגובה של המשפחה מה היה קורה אילו הילד לא היה חי היום. הייתי רוצה לראות את פרצופו של ראש הממשלה אחרי שהוא היה שומע על המקרה. הייתי רוצה לדעת אם הוא היה יכול להסתכל לאמא בעיניים ולהגיד לה, "אני מצטער, אנחנו עושים כל מה שאנחנו יכולים על מנת להגן על שדרות ושהמצב הזה לא יקרה" האם בשביל שהעניינים יזוזו פה צריך שמשהו יזעזע אותנו כל כך? כאילו מה באמת זה הכרחי שיהיה אסון עד שמשהו יזוז בישראל? למה לא להקדים מכה לתרופה? כי לא נראה שבאמת ישראל עושים הכל בשביל שהמצב בשדרות ירגע.." http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1195296

רעיון ענק!

אצלנו בארץ "גדולי האומה" הם ראש הממשלה, נשיאי מדינת ישראל, יושבי ראש הכנסת. בפריז השיקולים ל"גדולי האומה" הם קצת אחרים. והשאלה היא: את מי אתם הייתם קוברים בחלקת גדולי האומה? תהנו

גאמי

New member
יא סוקי, איך הפתעת אותי...כמה מחמם ../images/Emo23.gif

שאהבת ועוד המלצת. תודה לך

גאמי

New member
סוקי סוקי תחזיקי אותי שלא אפול../images/Emo6.gif

מצטערת על האימפולסיביות, אבל זה היה קטע ענק, ובאמת פוסט מדליק לחלוטין, אז מתקנת טעות....את יודעת למה...פליטות פה זה הצד החזק שלי, תודי שזה היה טוב ומביך כאחד, טו שההההה. מצטרפת להמלצתך על הפוסט המומלץ ולסליחה. ממזמן לא צחקתי כך עד בכי. אחלה שבוע גלית.

למעלה