כדאי לקרוא בבלוגיה, 18.1.09|הפסקתאשחדצדדית|

אפשר להקפיץ את החזה אצל אפל

לאחרונה הופתעו (ושמחו, יש לשער) כל הגיקים, כשלאחרונה הותרה לשימוש תוכנה שנצאת בפסגת הטכנולוגיה וללא ספר לא יכולנו להסתדר בלעדיה עד כה: תוכנה, שמעלים אליה תמונת בחורה , מסמנים את השדיים שלה ובזכות סנסורי התנועה, אפשר להזיז את השדיים שלה מצד לצד. האם זה סטנדרט כפול? אפל היא חברה שעד כה הורידו ללא כל הודעה מראש כל תוכנה שיש בה רמז למין או לאלימות. מה קרה?האם זה בסדר? פוסט נוסף בנושא אביזרים של ריקודי בטן. רקדניות הבטן המודרניות לא מסתפקות בצעיף. הן רוקדות עם רובה, עם חרב(או שתיים) עם עשרה נרות בוערים על ראשן, ומה ל. יש רשומה חדשה בנושא.

seymore butts

New member
האם הייתן מוכנות לקיים מין אוראלי עם ערל ?

ימים ספורים לאחר שניהלה איתי מעל דפי הבלוג שלי ויכוח לגבי האסתטיקה של איבר זכרות ערל ובצירוף מקרים מדהים, נתקלה דנטל המהוללת, שרק בשבוע שעבר המלצתי כאן על הבלוג המשובח שלה, במחזר איטלקי שאיברו עונה להגדרה, ומיד חשבה עליי
. רשומה מרתקת, שמעלה אל פני השטח מאחורי החזות של לכאורה עוד הרפתקת סקס של דנטל דילמה מעניינת בנושא אסתטי כואב, תרתי משמע. הרשומה מיודעת למבוגרים מעל גיל 18 בלבד !!!

seymore butts

New member
את הופתעת ??

ומה אני אגיד, שחזרתי מחופשת סופה"ש כדי לגלות ששמי מככב ברשומה שלך ? מזל שהמחזר האיטלקי שלך לא זכה בסופו של דבר במבוקשו, אחרת שוב הייתי מרגיש שיצאתי פראייר

הגאולה הראשונה בצאתנו ממצרים

בס"ד ערב טוב היום ימים קשים של טרור קשה שנמשך בעוצמתו במשך 8 שנים ומכותיו הקשות בכל סוגיו כמו שבני ישראל זעקו לבורא למשיח כדי לצאת מהעבדות הקשה אז גם היום צריך לזעוק לאיזה מצב הגענו לשפל שבשפל לקריאת השיר:משיחנו הראשון קריאה נעימה

למעלה