כדאי לקרוא בבלוגיה, 18.1.11

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 18.1.11 ../images/Emo14.gif

אתמול מפלגת העבודה הזדעזעה קשות כאשר שלומי קוריאט והדס פישר ניצחו בעונה השישית של רוקדים עם כוכבים, ובתגובה להפסד של אנה ארונוב הגישו שלושה משרי העבודה את התפטרותם לראש הממשלה. אכן, תמונות קשות. מעניין מה יקרה היום. טיפ: כבר הוספתם הדר אישי לבלוג שלכם
(אני עדיין לא...) ואל תשכחו - פורום התמיכה הטכנית ממתין בקוצר רוח לשאלות ובעיות טכניות הקשורות לבלוגיה (כלומר, לא מסרים, לא פליקס, לא דואר ישראל ולא אוסטיאופורוזיס). שיהיה יום קסום וקריאה מענגת.

ראיון עם רינת ושירן גיטר + שאלות משלי !!!

רינת ושירן גיטר, המתמודדות הכי מוסיקליות, הכי מגניבות והכי תאומות, הגיעו לתפוז אנשים השבוע על מנת לענות על שאלות הגולשים השונות. הבאתי לכם קטעים נבחרים מהראיון איתן עבור כל אלה שלא יודעים איך למצוא את עצמם שם, לכל אלה שלא רוצים לקרוא את הכל, ולמעריצים הכבדים. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1883339 (מצטערת על הצפת הפרסומים לאחרונה... אני חולה וזה או ללכת למיון או לשבת מול המחשב)

תנועה בלי אידיאולוגיה סופה להיעלם!(העבודה)

בס"ד לילה טוב לכם היום לפי התאריך העברי עשור לסיום ההגמוניה השלטונית של מפלגת העבודה ובכלל מפא"י לדורותיה שקמה מגיבוש מפלגות הפועלים השמאלית של אז ב-1930, לא שמאל של ימינו אלא משהו אחר יותר ביממה האחרונה מפלגת העבודה התרסקה סופית והפכה לסיעה קטנה יחסית עם פחות מעשר מנדטים אין לה נכסים יותר, ההסתדרות רמון חיסל אותה עוד לפני שחשב לעזבה, ואפילו אולמרט ושרון לא האמינו שיום אחד יינטשו את הליכוד ויישבו יחד עם רמון פרס ואיציק במסגרת חדשה, הקיבוצים, המושבים, האידיאולוגיה שהפכה לכיסאולוגיה מי היה מאמין אפילו באמצע שנות התשעים שבפחות מעשור תתרסק, ועוד שתהיה הרביעית ואף החמישית בגודלה בהמשך ההתדרדרות, שאידאולוגיה אמיתית וברורה מתרחקת, ככה גם התמיכה ביחד, נעלמים מהעקרונות ונדבקים בשלטון כמו אחיזה בקרנות ככל יכולתם, שכחו מה המטרה שלנו בארץ, נוותר עליה, לא רק שהעם יוותר עליה, כי אין לנו בית אחר ולא צריך להבין מי שנקרא רק ימני אלא גם שמאלני שרובם הגדול למעשה אוהבים את הארץ, והם נסחפים לצערנו עדיין לתהליכים הקשים שעשו נזקים גדולים, והיא לא לבד מרבית המפלגות הם כאלו. הספינה זקוקה לקרבניט, שהקרבניט לפתע ממלט את עצמו עם כמה מאסופת מקורביו, ויחד עם הפליטים חובר לספינה אחרת ונשאר שותף לה, כך ברק עשה אך הוא לא היחיד קדמו לו אחרים, 4 ראשי ממשלה עזבו את מפלגות האם שלהם בן גוריון שהקים את רפ"י יחד עם חסידיו, שרון כראש ממשלה מכהן פילג את הליכוד שעמד בראשו לקדימה, פרס חברו הותיק אחרי הדחתו מהנהגת העבודה רץ לבית החדש, ושכחתי את שמיר שעזב את הליכוד בגלל שסטה מהדרך, אך חזר אחרי זמן קצר וקיווה שעדיין אפשר לשקם את האידיאולוגיה שאצל הליכוד אבדה גם לא מעט. רשומה אקטואלית גם עם פן אישי איפה הייתי ביום שבו מפלגת העבודה הפכה לאבודה מפלגת העבודה התרסקה סופית והשראה לרשומת המשך על האידיאולוגיה שרבים התרחקו ממנה למה בנו (השראה מהשיר "בנייק מרחוק") הארץ שמחה שבניה חוזרים
ליל מנוחה נעים

ידותון

New member
../images/Emo6.gif

"פורום התמיכה הטכנית ממתין בקוצר רוח לשאלות ובעיות טכניות הקשורות לבלוגיה" לא נשמע טוב...

motior

Member
מה קרה שם בשם שמיים?

רבים כבר כתבו על מה שקרה למפלגת העבודה, אבל נראה לי שהם שכחו לבדוק את משמעות שמה של המפלגה החדשה של ברק וחמור מכך - התעלמו משינוי השם של מפלגת העבודה. בבלוג שלי אני מנסה להתמקד בפרטים הלא חשובים האלה.

Hanny1968

New member
קראתי את הפוסט שלך

ובסופו נשערתי סקרנית מדוע את מתייחסת לעצמך כסוג ב'?

למעלה