כדאי לקרוא בבלוגיה, 18-10-09

Dannycom

New member
המדריך לסטודנט הרעב שלומד בבר אילן

לכבוד פתיחת שנת הלימודים האקדמית היום, וכסטודנט ותיק וגם די רעב, עשיתי סקירה של קפיטריות בבר אילן על ייחודיותן, יתרונותיהן וחסרונותיהן והשוואה של המנות הסטודנטיאליות הנפוצות.

Purple Mushroom

New member
סיכום השבוע:ערב בבארבי+מסיבת יומולדת לזרוב...

רשומה מאתמול: רשומה על 2 אירועים מיוחדים ונדירים שהייתי בהם שבוע שעבר. ראשון שעבר בלילה, ושישי האחרון בצהריים
. רשומת סיפור אישית, שאפשר לכתוב עליה, שמתחילה ליד נינט טייב, ליד השירותים של הבארבי בתל-אביב, ומסתיימת במועדון הבלוק בתל-אביב, שדי ג'י זרוב מתקלטת באמצע מסיבה שווה. כדאי לקרוא, ( + הפתעה בנ.ב. בסוף הרשומה) שבוע טוב.
=]

טיפול שורש פסיכאטרי

גם בבית החולים לא מצאתי את השקט המיוחל, כי בבית החולים כולם מושמים ביחד ואין הפדה בין חולה אחד לרעהו וכך לא הובטח לי שאהיה מאושפזת באגף עם חולים שסובלים מבעיות נפשיות דומות לשלי ושמצבם דומה בדרך זו או אחרת לשלי. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1559366

seymore butts

New member
חובה לקרוא !../images/Emo45.gif פוסט שמכיל הרבה חומר נפץ

וראוי להגיע לכותרות מהדורות החדשות ו/ או לתכנית תחקירים.

seymore butts

New member
"אולי אני לא חכם גדול, אבל..."

איך הפך מטבע הלשון "אולי....אבל...." לאמצעי מתוחכם לברוח מאחריות. עוד רשומה משובחת ומעוררת מחשבה מבית היוצר של "המילים של עינת".

Purple Mushroom

New member
זה קורה מחר ! =]

סיפור אישי שכתבתי במסגרת בלוג המערכת : "על מה כותבים היום?" - זה קורה היום. 15 שנה פחות יום, על פיגוע האוטובוס ליד ככר דיזינגוף בתל-אביב ב- 19.10.1994. אירוע שהשפיע על החיים שלי (ואני מאמין שעל חייהם של רבים) מאוד. ושינה אותם...
.

למעלה