כדאי לקרוא בבלוגיה, 18/4/10

כדאי לקרוא בבלוגיה 18,19,20.4.2010 ../images/Emo27.gif

הא כן, מועדים לזכרון ולשמחה. חג עצמאות שמח

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 18/4/10../images/Emo140.gif

(זה האמוטיקון הכי קרוב לדם המכבים שמצאתי) (Tumor, אני חושב שלא צריך שרשור משולש הפעם) חבר'ה, שימו לב שיש פה גם שרשור המוקדש לרשומות בנושא יום הזיכרון ויום העצמאות, ושרשור "כדאי לקרוא" של היום אמור לכאורה להיות מעין "שרשור רגיל", פשוט כי אני חושב שיכול להיות יפה לייחד לעצמנו פינה קטנה במיוחד לימים הללו. אנא המנעו מהמלצות כפולות. בכל מקרה, אתם מוזמנים לסמן בכותרת ההודעה
אם זו רשומה ליום הזיכרון ו-
אם זו רשומה ליום העצמאות, שיהיה קל לזהות כבר מרחוק.

yaakii

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo202.gifחיים בסרט. ../images/Emo202.gif../images/Emo222.gif

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1680341 אם בעבר סרטי הוליווד הכילו תוכן שאף אחד לא היה מצפה לראות במציאות, הרי שכיום ההשארה לתסריטים היא מחיי היום-יום. "היום שאחרי מחר", "2012" ועוד סרטים הצופים את סוף העולם מקבלים משמעות עמוקה כשהאנושות, במצבה המודרני, אינה מסוגלת להתמודד עם ההשלכות של התפרצות הר געש אשר גורמת לשיתוק אדיר בהתניידות.

מתרחבת יוזמה בנושא יום הזיכרון-מתוך "וואלה"

בס"ד צהריים טובים הערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל מתרחבת היוזמה שיום הזיכרון יועבר ליום אחר ולא יוצמד ליום העצמאות, אני בעד זה כי אפשר לעכל את זה למרות ששנים התרגלתי למנהג החוקי שהמדינה הזאת מנהיגה מיד אחרי שמזדהים עם הכאב, עוברים ישר לחגיגות, זאת דרך לא מוסרית לקריאת דברי הביקורת בעקבות הכתבה המורחבת:מתרחבת יוזמה...-דעה אישית ביקורתית.

Kelevra

New member
יציאת מצריים הבאה עלינו לרעה

בשקט בשקט, בלי לעשות מזה מספיק עניין, מדינת ישראל שאנו מכירים עומדת בפני קטסטרופה בממדים מבהילים, קטסטרופה דמוגרפית בממדים לא נתפסים. הבעיה הזו שמה בכיס הקטן את הסכסוך היהודי-ערבי, את המצב הבטחוני, את הפערים החברתיים הקיימים ואת המצב הכלכלי במדינה. כאן.

rayshlomi

New member
../images/Emo166.gifנשארים בארץ אבל יש געגועים לניו יורק

שלום לותיקים והמנוסים ממני, אנא הכנסו לבלוג החדש שלי, אשמח לשמוע ביקורות והצעות לשיםור וייעול... געגועים לניו יורק

למעלה