כדאי לקרוא בבלוגיה 19/11/07

כדאי לראות ציורי בבלוגיה 19/11/07

בס"ד לילה טוב לכם, והלילה ציור המשך לזוג שצפה בכוכבים במגדל העיר, ההמשך כאן הוא בבית האחות הגדולה של הגרפיקאית בסלון הבית צופים בוידאו ומתרשמים, דליה מידיי פעם מקבלת צירי לידה יומיים לפני שהופכת לאמא כדי לראות את הציור כנסו לקישור ותהנו ממנו, שם הציור ההמשך:אחרי התצפית לילה טוב לכם חברים יקרים.

opaline

New member
ממליצה בחום

כי כל הורי צריך לדעת מה חושב המורה על ילדיו כי כל מערכת החינוך צריכה לדעת איך המורים משתמשים בילדינו על מנת להצדיק את השביתה

suki da yo

New member
היי

המלצות לרשומות (שלך או של אחרים) צריך לשרשור לשרשור "כדאי לקרוא בבלוגיה" של היום, ולא לפתוח שרשור חדש. יום נהדר

orelie

New member
ביקשתי ממנהל הפורום לעשות מכוון שרק לאחר שלחצ

לחצתי על שלח שמתי לב שפתחתי הודעה חדשה במקום לצרף לקיימת

"אמא"

כתבתי בעקבות מותה של אמא של חברה טובה - על הקשר המיוחד שאמא מרגישה לילד שלה, ועל הזמן שלוקח עד שהאסימון נופל גם אצל הילד. כאן.

הסטוריה בבלוג שלי-קומיקס ראשון.

בס"ד ערב טוב לכם הערב פרסמתי בבלוג שלי, את הקומיקס הראשון בתולדותיו, בקומיקס התמונות מספרות על תולדות העיר תל-אביב וכולל גם יפו קצת, כפי שתראו התמונות מספרות, תל-אביב כמעט בת מאה והרבה פרקים בהסטוריה, עברה העיר אתם מוזמנים להיכנס, להעיר, לבקר אותי על העיצוב, אשמח לשמוע ביקורות, אני האמת לא מקצועי בהכנת קומיקס לקישור לבלוג לראות את הקומיקס הראשון בו:תל-אביב כמעט בת מאה(קומיקס)

suki da yo

New member
בוקר טוב רותי

רואה את השרשור שכותרתו "כדאי לקרוא בבלוגיה 19/11/07"? זה המקום הנכון לשרשר אליו המלצות לבלוג שלך ושל אחרים. אין צורך לפתוח שרשור חדש. יום נהדר שיהיה

רותי023

New member
בוקר טוב סוקי

אם תשימי לב לשעה בה פתחתי את ההודעה, באותה השעה לא היה את השרשור ``כדאי לקרוא בבלוגיה`` :) יום נפלא!

suki da yo

New member
בוקר טוב!

רואה את השרשור שכותרתו "כדאי לקרוא בבלוגיה 19/11/07"? זה המקום הנכון לשרשר אליו המלצות לבלוג שלך ושל אחרים. אין צורך לפתוח שרשור חדש. יום נהדר שיהיה

למעלה