כדאי לקרוא בבלוגיה 19/9/10

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 19/9/10../images/Emo21.gif

נו, מתי כבר יוצא הצום? אני מת מרעב, וכבר קראתי ים בלוגים!

seymore butts

New member
"פורנו הוא רע !!"

"אם אתם חובבי פורנו או רוצים להיכנס לעסק, הייתי במקומכם שוקלת למצוא עבודה אמיתית שמיועדתלטווח ארוך. פורנו זה לטווח קצר מאוד ! אי אפשר לבטוח באף כלבה בתעשייה הזו! כל מה שהם רוצות זה כסף והן תעשינה הכל כדי להשיג את הכסף המזוין הזה ! אחרי שש שנים בעסק תאמינו לי, מניסיון שלי !!!" מה גרם לטיילור ריין לפרסם את הפוסט בו מתחה ביקורת חריפה על התעשיה שפירנסה אותה ? קראו הכל על כך, על איך רדף אחריה צוות רפואי במרפאה כדי לתת לה זריקה בתחת וכן על הניתוח להגדלת חזה שעברה ממש השבוע, בחלק ב' של הרשומה "תרומתו של אוסאמה בן לאדן לעולם הפורנו". אזהרה: הבלוג והרשומה מיועדים למבוגרים מעל גיל 18 בלבד !!!

seymore butts

New member
אני לא מאמין !!!!!

אני לא מאמין !!!! אני ב-ה-ל-ם !!!!! אחרי שנתיים ו-9 חודשים, 83 רשומות, 410 אלף מבקרים ומי יודע כמה שעות צפיה בסרטי פורנו גם אני מקבל את בחירת העורך !!!! הדבר הראשון שאעשה כשאקום בבוקר יהיה להיכנס ל"תפוז" ולוודא שזו לא הייתה טעות ובחירת העורך לפוסט הזה לא בוטלה. תודה שהסבת את תשומת לבי אמא של ילדה קוראת יקרה !

פנומן 72

New member
הזוי שנשים מפרגנות על החומרים שלך ...

מה השלב הבא ? איסמעיל הנייה מברך את בית ישראל בחג סוכות שמח ?

הצום יצא לפני מספר שעות!

בס"ד שבוע נעים ושתהיה חתימה טובה ועם ישראל ישוב בתשובה הצום הסתיים כבר בשש וחצי בערב, לא היה קשה לצום, והרגשה להתעלות ברוחניות במזמורי החג שחיברו רז"ל. בהרבה דברים, יש דברים שצריכים להיות חזקים בעיקר כהורים, כדי לחנך ולהדריך את הילדים שלא ייכשלו ויילכו לדרכים לא טובות, לצערנו הילדים והנוער ודור ההמשך היום בחלקו לא מוסיף נחת ולצערנו לא מעט פשעים וסמים וכו', לקחתי השראה מהשיר שיש לו נימה קצת עצובה ואישית "תלווי אותי עכשיו" ממילות בקשה בשיר על גבר במשבר נישואים שמבקש הזדמנות נוספת מאישתו שתשוב אליו, ולהבדיל ההשראה החדשה היא להיות ליד הילדים ולא לנטוש אותם ילדים רוצים את חום ההורים והתמיכה והאהבה, את אימא ואת אבא ובכלל המסגרת המשפחתית ולכן בשמחה רוצה לשתף אותכם, גם אלה שעדיין לא הפכו להורים ועתידים להפוך להורים בקרוב ובעתיד בעזה"ת רק לראות ילדים נולדים זה שמחה, ולכן כולנו: "נלווה אותכם עכשיו-השראה":) מנוחה נעימה וחתימה טובה.

למעלה