כדאי לקרוא בבלוגיה 2.12.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 2.12.2009

תודה לכל הגוֹלש שהתעניין בשלומי אמש. לקח לי כמה שעות להגיע הבייתה אחרי מפגש הבלוגרים, אז לא הייתי פה עד 1 ומשהוא לפנות בוקר...

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי

למי שלא הפנים את הרשומה על גוגל, מערכת ההפעלה שלה והקוד הפתוח: גוגל העלימה את גירסת הלינוקס של תוכנה שרכשה; פרוייקט חדש של מייקרוסופט יאפשר לאחד את כוחותיהם של מספר טלפונים יחד כדי ליצור חיבור אינטרנט מהיר; מחקר חדש קובע: לו היו החברות המייצרות תוכנות סינון ספאם משתפות פעולה, היה ניתן היום לחסום ספאם ביעילות מוחלטת!

Master Stav

New member
אחלה סוכריות ....

רשומה מתוקה...בעלת קצב עדין שמתגבר ועם הרבה הנאה ...

עמותת לנשום ושיר מהאימייל

בס"ד לילה נעים לכם הגיעה לאימייל שלי הודעה מעמותת לנשום ובו קיבלתי את כתובת האתר, וסרטון שהועלה הערב מיוטוב וכמובן שיר מאמא לילדה, מה שמיוחד בשיר הוא סגנון הבתים קצת שיניתי את זה כי היה בלאגן כדי שתוכלו לקרוא את השיר מנוחה נעימה לקריאת השיר:אימהות זה משהו נפלא

Master Stav

New member
ברוכים הבאים לזומבילנד

כשקיבלתי אתה מסר מתפוז שפשפתי עיניים , Zומבים ? מה אני בן 12 ? מה הרעיון בסרט שאינו מתאים לכולם אלא רק למטי מעט ... ובכל זאת השחקן הראשי וודי הרלסון חביב עלי ביותר כך שתהיתי ....מה קורה שם ? נכנסתי לרשת ראיתי את הטריילרים .... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1595002

Master Stav

New member
רשומה עם מסר

יששם מחשבה על משהו שכולנו יודעים ובכל זאת אז נכון אני חצוי בהתסכמה או באמירה לגבי המהות אבל אני חושב שזה יכול לתת איזה סוג של עוד זווית ראייה ... ממליץ

Master Stav

New member
הקדמת אותי ...

בדיוק באתי להמליץ ל הרשומה הזו .....
שווה הצצה

אנימו

New member
../images/Emo91.gifכתבה של perhay על חבל ארץ מקסים

בארצנו ועל נשיא ישראל שהיה ראוי לתואר .

למעלה