כדאי לקרוא בבלוגיה - 20/07

AlienSpirit

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה - 20/07 ../images/Emo43.gif

הנשר נחת - היום לפני 38 שנה נחת האדם הראשון על הירח. יש המאמינים שהכול זיוף... הנשר אכן נחת.

dify

New member
זהירות - 012 לא מאפשרים להתנתק!!

אני מצרפת פה את השתלשלות האירועים המטורפת שיש לי עם חברת 012 כדי שתדעו להיזהר לפני שאתם עושים איתה עסקים בתקווה שאף אחד אחר לא יצטרך לעבור את התסכול שלי יש איתם http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1041618

SilentMike

New member
איך לנהל דיון באינטרנט.

דבר שכל משתמש תורם באתר תוכן כמו תפוז צריך לדעת ובכל זאת הרוב לא יודעים. איך מנהלים דיון? מה עושים כדי לנצח בויכוח? מה עושים כדי לנצח ביושר? מה עושים כדי להישאר בענין המקורי ולא לגלוש לריבים טפשיים? איך להפיק את המקסימום מדיון בלי קשר למנצח? אם אפילו אדם אחד ישנה את הדרך בה הוא מתדיין בעקבות הפוסט הזה זה יהיה שווה. אבל אני מקווה שזה יזיז יותר מאדם אחד.

Dannycom

New member
12 הטעויות נפוצות שעושות בנות בחיפוש בן הזוג

בעקבות פניה של כמה בנות שלא מצליחות למצוא בן זוג כבר הרבה זמן, הבנתי שהרבה פעמים הבעיה היא בבנות עצמן שעושות טעויות רבות שגורמות לבנים להתרחק מהם או פשוט לא להגיע להזדמנויות ליצור קשרים חדשים. הרשומה הזאת מיפתה 12 טעויות נפוצות שמאפיינות בנות בחיפוש בן הזוג תוך נקודת ראות גברית שלי, בתקווה שזה ישנה משהו והן ימצאו בע"ה את החצי השני שלהן ביותר קלות.

shakedtg

New member
יש פה הנחה סמויה

שבנים כנראה לא עושים טעויות לא צריכים לתקן דבר שאין בנים שלא היו רוצים בנות זוג ולא הולך? היי - מה קורה פה? חזרנו למאה ה-19? שוביניזם בלי מודעות זה חסר חן לגמרי נטולת...סימפטיה

Tali1912

New member
ויי פיספסתי

בגלל השרשור למעלה,
גבר, חרגת אותי עם התוספת כדאי לקרוא בבלוגיה
יש לך לפעמים קטעים שאני יושבת וצוחקת מול המסך. הבחורצ'יק הזה למרות "התחושה" שהוא נרדף ולא מפורסם הוא עצמו יודע איך לשווק את עצמו. דרך אגב למה "שלח\י" עבר לצד שמאל ולא כמו שהיה? גם באייקונים השתנה משהו לא? זה לא נוח בצד שמאל

ראיתי אותך היום(הגרסה שלי)

כשאתה רואה משהו שהיה פעם החבר הכי טוב שלך.עד שהוא מנסה לאנוס את הידידה הכי טובה שלך...יש דברים שאתה צריך(ולא יכול)להגיד לו הנה הפוסט ממש כאן

למעלה