כדאי לקרוא בבלוגיה, 20.09.10

../images/Emo12.gif והשאלה היא,

האם מהיום זה יקרה בכל יום? או שזה אמיתי, או שהחמוציות השפיעו עלי.. כך או כך, אני חייבת לצלם את המסך הזה. כבר קרה שלא האמינו לי שראיתי אדום.. "הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן. הוא מעוור/ הוא מכוון את התנועה בשלל גחליליות / הוא מספר מעשיות והוא חושב שילדים מאמינים לזה / מן לילה שכזה.. כזה..." וזה של שלום. ע.ה.
 
על אלימות וסליחה

בעקבות הרשומה של "הטרולית", שפורסמה אתמול כאן בפורום והגיעה גם לראשי: כאשר אח או אבא מתעלל הוא פושע וצריך להכניס אותו לכלא. כאשר אמא מתעללת צריך לסלוח לה כי "היא עשתה את הטוב ביותר עבורי". למה זה ככה בעצם? http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1795430&r=1
 
בסוכה שלי יתארחו בצלאל ומיטל וכולכם גם

בצלאל ביקש שכל אחד יכתוב את מי הוא רוצה לארח בסכותו אז אצלי בסוכה אשמח לארח את בצלאל ואת מיטל את דן חן ואת כולם סוכת שלום סוכה של אהבה אחווה ופירגון ונאחל לכולנו שזה מה שיהיה כאן כל השנה http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1796055&r=1 הנה מה טוב ומה נעים....שבט אחים גם יחד חג שמח לכולם חתימה טובה שנה של אושר וכל אחד מה שהוא מאחל לעצמו מוזהבת
 

opaline

New member
עיצוב הבית בסגנון ים ../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif../images/Emo181.gif

 
השווארמה החריפה של דודו טופז, 20.09.10

בלוג "על מה כותבים היום" חוזר - והפעם, על השווארמה החריפה של דודו טופז, שהיום יום ההולדת שלו.
למי שלא הכיר את הגלגולים הקודמים של הבלוג, הנה תקציר הפרקים הקודמים: הרבה פעמים אנחנו (הבלוגרים) מוצאים את עצמנו עוברים על רשומות העבר, מדפדפים בארכיון, ומאוד רוצים לעדכן את הבלוג שלנו. אבל למרבה התסכול, בלוטות המוזה לא תמיד משתפות פעולה. לשם כך ייסדנו בעבר את פינת "על מה כותבים היום" בפורום הבלוגיה: הרעיון היה להביא אזכורים למספר אירועים שקרו או קורים באותו יום, במטרה לשאוב מהם השראה לכתיבה. הבעיה הייתה שמעט מאוד אנשים באמת הבינו את מטרת הפינה הזאת. אין הכוונה בהכרח לכתוב רשומה ממש על הנושא האקטואלי עצמו, אלא יותר להשתמש בו כדי לעורר אסוציאציות לנושאי כתיבה אישיים. הנה כמה דוגמאות להמחשה:
היום יום הולדת לזמרת שרית חדד - אולי תרצו לכתוב על מוסיקה מזרחית בכלל? אולי על הופעה שהייתם בה? אולי על הפעם האחרונה שהייתם בקיסריה? אני, למשל, הכרתי 2 בחורות שונות שנקראו שרית חדד, אז אולי יתחשק לי לכתוב על האנשים הרגילים בעלי השמות המיוחדים שהכרתי.
ממש היום בשנת 1853 הוצגה לקהל... המעלית הראשונה! נתקעתם פעם במעלית? אתם סובלים מקלסטרופוביה ורוצים לספר על זה? אילו המצאות שינו את חייכם, ואילו לדעתכם מיותרות?
לו היה חי היום, דודו טופז היה חוגג 64, אפשר לכתוב על זיכרון אחד ממנו, אבל לא חייבים - למשל, האם לדעתכם קיימים חייזרים, ולהבדיל, מה דעתכם על שלטונות הכלא, שלעיתים נדמה שמאפשרים לכל אחד החפץ בכך להתאבד בתאו? הבלוג "על מה כותבים היום" נולד במטרה לשדרג את פינת "על מה כותבים היום" ההיסטורית, ולהביא גם דוגמאות לרשומות שהתעוררו בנו בעקבות השראה של אירוע אקטואלי, במטרה לעורר השראה דומה אצל בלוגרים נוספים. נשמח לארח בבלוג הזה גם רשומות של בלוגרים אחרים שקיבלו השראה מאירועים אקטואליים (מההווה או העבר). את הרשומות שלכם אתם כמובן מוזמנים לפרסם גם בפורום הבלוגיה, בשרשור ההמלצות היומי. אז קדימה - כתבו ובואו לספר לנו על זה!
 
למעלה