כדאי לקרוא בבלוגיה 21.01.09|נשיאחדשבארהב!|

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 21.01.09|נשיאחדשבארהב!|

שימו לב - לשאלות בנושא תמיכה טכנית נא לפנות לפורום התמיכה הטכנית. יום קסום לכולנו!

musichunter85

New member
אורי גלר (שוב) מחפש יורש - בגרמניה!

כבר חודש וחצי שאני לא יכול ללכת במינכן בשקט בלי להיתקל בפניו של אורי גלר הבוהות בי מפרסומות-ענק בכל פינת רחוב. אז החלטתי פשוט לזרום עם זה: קבלו רשומת רשמים מצפיה בפרק הראשון של עונה 2 (לא יאומן, נכון?) בגרסא הגרמנית ל"אורי גלר מחפש את היורש", ששודר בדיוק לפני שבוע ושלוש שעות (הלילה שודר הפרק השני).

seymore butts

New member
ביקרתי ברשומה וממליץ

בהחלט שווה קריאה. אני מקווה שהיורש של אורי גלר יעלים אותו לעד כסיפתח.

מיכל 1979

New member
לפני שנה הייתי נורמאלית

אז, בדיוק לפני שנה, פתחתי את הדלת. פתחתי את הדלת והוא עמד שם. ואז הפסקתי להיות מאושרת. והפסקתי לחייך. והפסקתי להיות נורמאלית. קישור

seymore butts

New member
מפקד שקרנים

היליידי שמה ללעג ולקלס את מפקד האוכלוסין ומציגה באור משעשע אבל גם מעורר מחשבות נוגות את הרשמים מביקור הסוקרת בביתה.

צילום ראשון ממצלמתי שמפרסם כאן

בס"ד צהריים טובים כמעט שנה וחצי חלפו מאז פתחתי את הבלוג לאחרונה ברוך השם מצאתי הזדמנות לפרסם תמונה ראשונה שצילמתי, ולמעשה שניים שקשורים אחת לשנייה, לאחרונה יש אצלי מכונת צילום אז שמח לפרסם תמונה ראשונה שצילמתי אומנם מזמן שתהיה לכם קריאה נעימה לתמונה ולשיר:הקשת שצילמתי

enjimalka

New member
הזמנה לבלוג שלי

אני חדשה כאן בבלוג והייתירוצה להזמין אותכם לבלוג החדש שלי הנקרא מתחת לסדינים ועל מה שאסור, אשמח באם תגיבו או תשלחו לי חומר מעניין נוסף באימייל
http://blog.tapuz.co.il/enjimalka אז בואו והמליצו גם......... אנג'י

למעלה