כדאי לקרוא בבלוגיה 21.07.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 21.07.2009

מה, עד עכשיו אף אחד לא מצא לנכון להמליץ על משהוא? יאללה לעבודה!

חדשוטק

New member
היי דפינישן - תרמית בינלאומית?

מבקר סרטים באתר הגארדיאן כתב ש-HD הוא שקר גדול, והקים עליו אלפי קוראים. עכשיו אני מנסה לעשות קצת סדר בשקרים, ולשאול אתכם: מי באמת צריך HD? נ.ב - היום יום הקאמבק של הבלוג - לקראת הצהריים צפו לעדכונים נוספים.

seymore butts

New member
תגלה לי את הסוד...פליז

איך הצלחת לשמור רשומה ? איך ??? אני מקווה מאוד שהיום סוף סוף אצליח להצטרף לשרשור הזה

חדשוטק

New member
נדמה לי שאתה בעצמך...

מכנה את הסוד הזה "איכספלורר". ואני חשבתי שהבעיה הזו היא רק אצלי, בגלל שעברתי לדירה עם אינטרנט מימי הביניים. בצלאל - מה קורה? הבלוגיה החדשה לא מגיעה, הבלוגיה הישנה נראית כמו שדה מוקשים של ניסויים שמתחלפים כל יומיים-שלושה. אי פשר פשוט להסוויץ' וזהו?

seymore butts

New member
אז איך אתה מסביר את זה

שגם ב"פיירפוקס" זה לא מצליח ? חוץ מזה, אם עד לפני כמה ימים כולם הצליחו לשמור ופתאום כמעט אף אחד לא מצליח לשמור, ובהנחה שלא כולנו שידרגנו פתאום בבת אחת את האקספלורר שלנו, תסכים איתי שיותר סביר ששינו משהו בתוכנה ב"תפוז" שגרם לזה. או שיש לה איזה באג חבוי שצץ פעם באלף שנה, ואז reset יכול לעזור.

חדשוטק

New member
אני לא אמרתי שלא

לכן הכנסתי את ההערה על שדה-המוקשים-הניסויי. אבל התכוונתי דווקא להגיד שבאקספלורר זה כן שמר לי על הניסיון הראשון (כלומר - המילים "אתה עצמך קורא לזה איכספלורר" התכוונו לא לבעיה אלא לפיתרון). אבל אולי כדאי שנעביר את הדיון למסרים או לפורום התמיכה הטכנית (807), לפני שנעצבן פה את מנהלי הפורום (ראה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1762&MessageId=131551218 ).

Bezalel P

New member
לצערנו הרב אי אפשר פשוט להסוויץ' וזהו.

מדובר בעבודת פיתוח גדולה ומורכבת, והיא לוקחת זמן.

חדשוטק

New member
אבל כזכורני---

הבטיחו לנו שהזמן הזה מסתיים "ברבע השני של 2009". אנחנו כבר שלושה שבועות לתוך הרבע השלישי - מה קרה לזמן פה?

Bezalel P

New member
מה קרה?

כמו בהרבה פרויקטים, זמן הפיתוח נמשך מעבר למתוכנן...

seymore butts

New member
זה לא בהרבה פרויקטים, אלא בכל פרויקט

ואני מכיר אפילו בן אדם שעובד בהיי טק שתמיד שואל את הלקוח מה תאריך היעד שלו לסיום הפרויקט, כלומר מתי צפויה תקופת שיא הלחץ, וברגע שהלקוח נותן לו את התאריך הוא קובע סביבו את החופשה השנתית שלו. ואף פעם כמובן לא הייתה התנגשות בין השניים... אגב אם אני לא טועה נועה אסטרייכר שרוחה שורה כאן בימים האחרונים הבטיחה בזמנו שהמערכת החדשה תעלה באוקטובר 2008.

wranger

New member
הקיפוד

אתמול, כאשר אני וק` לקחנו את התינוק ואת דבש לטיול היומי המשפחתי שלנו, מצאנו קיפוד פצוע במעלה הרחוב. ממש שני בניינים מהדירה שלנו, הוא שכב על המדרכה, ניסה לזוז, אבל גרר רגל. אני חושב שהיא נשברה. כנראה נדרס, המסכן.

seymore butts

New member
ממליץ לקרוא ../images/Emo45.gif

הלוואי שלפחות מעשן אחד או מעשנת אחת ישתכנעו לנסות להיגמל בעקבות הרשומה הזו. לדעתי ראוי שזה יגיע לעמוד הראשי. קצת יותר חשוב מאיזה "בלוג של רשומה אחת" של מתמודד מ"פרוייקט מסלול".

goldy

New member
לדעתי

המפיקים של פרוייקט מסלול שילמו לתפוז בעבור כתבת פירסומת.

laindie

New member
"לה-אינדי" מחפשים מבקרי/מבקרות אלבומים!

חושב/ת שיש לך את זה? לחץ/י כאן לפרטים.

למעלה