כדאי לקרוא בבלוגיה 21.1.2010

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 21.1.2010

מהיום נעשה ניסיון ונפתח פה כל יום בשאנסון כי לכתוב חמשירים עם או בלי חרוזים זה תחליף לא רע לאירוויזיון נו, איך הייתי?

wranger

New member
ברור שמותר, ואפילו רצוי. ../images/Emo13.gif

אחרת איך נדע על הרשומה הפטריוטית הזו שלך?

wranger

New member
תגיד, בנצי,

אתה מעדכן את החתימה שלך בכל פעם שאתה כותב רשומה חדשה? למה לא תשים קישור קבוע לבלוג ותיפטר מהטירחה?

איך ידעו הקוראים על מה הרשומה?

אם אני אתן לינק קבוע לבלוג בלי לציין על מה הוא מדבר, המשתתפים בפורום לא יכנסו אליו.

wranger

New member
אז אולי תיאור כללי של הבלוג?

אתה רואה את החתימה שלי? אין בה אף מילה על מה הבלוג, בוודאי לא על מה הרשומה האחרונה, ואני יכול לומר לך שיש לי כניסות מהחתימה הזו. אני פשוט חושב שלשנות את החתימה בכל פעם שאתה כותב רשומה זו טרחה מיותרת. אולי משהו כמו "בקרו בבלוג בנצי מודו האדום - על כלכלה וחברה מזוית ראייה ביקורתית: <קישור>" (מבוסס על מה שכתבת בשרשור "התפתחות הבלוג שלכם" לפני כמה ימים)?

אני עדיין מאמין בלכתוב את שם הפוסט

דרך אגב לא כל פוסט חדש מופיע בחתימה, רק חלק מהם כך שהטרחה נמוכה יותר, ובכלל בשיקולי עלות-תועלת אני כלל לא רואה בזה טרחה. אני מאמין שתוספת על מה מדבר הפוסט תמשוך יותר קוראים מאשר לינק כללי בבלוג. אני כותב בפורומים שונים ואין תמיד קשר בין הנושאים בפורום לבין הנושאים בבלוג שלי. למשל לפני כמה ימים שאלתי שאלה בפורום שופינג על ארנק. אם תהיה רק חתימה עלולים לחשוב שהבלוג שלי עוסק בשופינג.כמו כן טרם גיבשתי רזומה גבוהה ולכן אני צריך את הפירוט של שם הפוסט.

חדשוטק

New member
הטכנובלוג היומי

אתמול היה פה שחון, והיום - פיצוי (?): פיתוח ישראלי - באוניברסיטת בן גוריון פותחו 4 רובוטים שהולכים על קירות. כמובן שלאחד מהם קוראים איתמר; גוגל תתחרה בחברות השידור הבריטיות ותשדר חינם ביו-טיוב את ליגת הקריקט ההודית (וזה לא מה שאתם חושבים); אתר חדש לאמריקאים בלבד מציע הורדת מוסיקה חינם תמורת צפייה בפרסומות. האם מדובר בניסיון כושל נוסף, או שהפעם זה יצליח?

dedi1602

New member
איפה מחיאות הכפיים לחמשיר

כל הכבוד אחלה התחלה צריך לרום שגל המלצה לבלוג תלווה בחמשיר

wranger

New member
אני אשמח אם כל המלצה בשרשור תלווה בחמשיר../images/Emo70.gif

אבל זו לא חובה, כמובן. מי שלא רוצה או חושב שהוא ממש גרוע בזה - לא חייב לעשות את זה. אבל מי שרוצה - ישרבט חמשיר קצר ומשעשע (עדיף צולע!) במקום לזרוק סתם קישור. ואם החמשיר יהיה קשור לתוכן הרשומה עליה ממליצים אז בכלל יהיה כיף. היי, אפשר לקרוא לזה חימשור ההמלצות היומי!

wranger

New member
אחלה חמשיר, חדשוטק.

למרות שאני מעדיף אותם צולעים יותר, כמו שהיה בשרשור המשעשע האחרון. לא נורא, אני בטוח שהמצב ישתפר בכל אחד ואחד מהשרשורים שאתה עומד לפתוח בשנים הקרובות, נכון?
אגב, למה לא מפתיע אותך שלאחד מהם קוראים איתמר? אותי לא יפתיע אם לשלושה האחרים יקראו עמוס...

ע נ נ ת

New member
אתה עוד לא מספיק זמן אבא.

ישנו ספר ילדים מצוין של דוד גרוסמן - איתמר מטייל על קירות

tutmirleid

New member
מילים אחרונות..

לאחרונה יצא לי לחשוב על המוות, זאת מין תכונה פולנית כזאת שכל פעם שטוב לך, אתה חייב להיזכר שזה יגמר יום אחד, וכשזה יגמר, זה לא יגמר בטוב. ויליאם סרויאן אמר ברגעיו האחרונים: "כל אחד חייב למות, אבל תמיד האמנתי שהמקרה שלי יהיה יוצא מן הכלל, ועכשיו מה?" מה אתם אומרים? http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=bigboy

wranger

New member
אוי, התחלתי לצחוק במשרד...../images/Emo6.gif

לך תסביר עכשיו לבוס שלך שאתה גבר-מבשל-"מגזים", עם אישה-מארחת-"נפלאה", וששנינו יחד מוזמנים, אה, "קמצנים"...

למעלה