בס"ד לילה נעים לכם היה חם היום אך עדיין נמצאים בכל זאת בעונת האביב עונה עם קסמה היפה, שיר חדש שמתאר את הצבעוניות של עונת האביב מוזמנים להיכנס לרשומת השיר שנוצצת באביב כעת בבלוג ניצוצות האביב
"היית כל כך קטן כשאבחנו אצלי את הסרטן, רק בן שנה וחודש. עדיין לא הולך, עדיין לא מדבר, כל כך קטן. ואז, אבא, שהיה כל כך כרוך אחריך, פתאום נעלם לשבועות." מכתב לסוס הפרא
../images/Emo41.gifמפגש נוסף עם היצור..../images/Emo27.gif
"חתולה שלי, ציידת הג'וקים, החליטה לא רק שמטרתה בחיים היא לנקות את השכונה מהמטרד הגועלי, אלא שהיא גם רוצה לחלוק איתי את השלל ע"י הבאת היצור המבחיל הזה הביתה ולהראות לי מקרוב את המחושים המפרכסים שלו.." בבלוג
אתם מוזמנים לקרוא את הרשומה שלי לאחר שטיילתי ברומא ופירנצה המדהימות,יש גם תמונות,והמלצות איפה ניתן להשיג מציאות גם באיטליה,כמו: אפטר שייב מקורי של נינה ריצ'י ב-5 יורו בלבד ועוד..... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1678099 יום טוב,
שמכיון שבכל זאת אני כותב כאן יום או יומיים בבלוגיה, אנשים שקוראים אותי באופן קבוע או רק מכירים את רשימותי וקוראים מדי בהן מדי פעם, יסמכו על דעתי זו. ובכל זאת, יש אמת בדבריך: הרי לא כל הנכנסים לפורום הבלוגיה נימנים על חמשת קוראי... תודה לך