כדאי לקרוא בבלוגיה 21-4-10

כדאי לקרוא בבלוגיה 21-4-10

בס"ד לילה נעים לכם היה חם היום אך עדיין נמצאים בכל זאת בעונת האביב עונה עם קסמה היפה, שיר חדש שמתאר את הצבעוניות של עונת האביב מוזמנים להיכנס לרשומת השיר שנוצצת באביב כעת בבלוג ניצוצות האביב

MiraD1

New member
חמיות והלוויות...

לא חמותי לא נפטרה, שתחייה עד 120 אבל היא מצחיקה בטירוף!
כדאי לקרוא על היציאה האחרונה שלה

wranger

New member
כדאי להבא להביא קישור לרשומה הספציפית

ולא להסתפק בקישור לבלוג כולו, שנמצא בחתימה.

בּני

New member
סוס הפרא - מכתב לבן

"היית כל כך קטן כשאבחנו אצלי את הסרטן, רק בן שנה וחודש. עדיין לא הולך, עדיין לא מדבר, כל כך קטן. ואז, אבא, שהיה כל כך כרוך אחריך, פתאום נעלם לשבועות." מכתב לסוס הפרא

rulios

New member
אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1682721 "תפסיקי לטחון,תסתכלי איך את ניראת, הפה שלך לא נח אפילו רגע קט, לא נמאס לך לקנות בגדים במידות מיוחדות?" , אלה היו המשפטים שליוו את איריס במהלך הילדות ותקופת ההתבגרות.

Annnie

New member
../images/Emo41.gifמפגש נוסף עם היצור..../images/Emo27.gif

"חתולה שלי, ציידת הג'וקים, החליטה לא רק שמטרתה בחיים היא לנקות את השכונה מהמטרד הגועלי, אלא שהיא גם רוצה לחלוק איתי את השלל ע"י הבאת היצור המבחיל הזה הביתה ולהראות לי מקרוב את המחושים המפרכסים שלו.." בבלוג
עולם גדול - קטן

matanot10

New member
חוויות מטיול באיטליה,תמונות וטיפים לנוסעים

בוקר טוב לכולם,
אתם מוזמנים לקרוא את הרשומה שלי לאחר שטיילתי ברומא ופירנצה המדהימות,יש גם תמונות,והמלצות איפה ניתן להשיג מציאות גם באיטליה,כמו: אפטר שייב מקורי של נינה ריצ'י ב-5 יורו בלבד ועוד..... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1678099 יום טוב,

יופי6

New member
כי לדעתי היא מעלה נקודה חשובה לתודעה

נקודה שלרוב חומקת ממחשבתם של רוב בני האדם.

פנומן 72

New member
ואיך אפשר לדעת את זה ?

בקיצור, תרשמי תקציר. על פי לינק אי אפשר לדעת אם כדאי. ואולי אני טיפש אבל לא הבנתי כלום ממה שכתוב (בטח לא למה כ"כ כדאי לקרוא...)

יופי6

New member
יצאתי מתוך נקודת הנחה

שמכיון שבכל זאת אני כותב כאן יום או יומיים בבלוגיה, אנשים שקוראים אותי באופן קבוע או רק מכירים את רשימותי וקוראים מדי בהן מדי פעם, יסמכו על דעתי זו. ובכל זאת, יש אמת בדבריך: הרי לא כל הנכנסים לפורום הבלוגיה נימנים על חמשת קוראי... תודה לך

orelie

New member
לתפארת מדינת ישראל

רשומה עם תמונות על תפארת מדינת ישראל

למעלה