כדאי לקרוא בבלוגיה 22/04/10

bob68

New member
"לה צ'אמפה דל מאר"-השלם גדול מסכום חלקיו

טאפס בר עם אווירה טובה ושירות נעים. אולי לא הכל מושלם אבל בסוף הערב יצאתי מחויך. (עד סוף חודש אפריל יש במקום מבצע יום הולדת. ילידי חודש אפריל מקבלים בקבוק קאווה חינם ונכנסים להגרלה של טיסה לספרד. ויוה אספנייה).

noa bi

New member
הי, יש לי בלוג חדש והקדשתי אותו לכם

ס'תומרת את הפוסט הראשון. אבל יהיו עוד. אשמח אם תקראו לינק

אתם נחשפים בהדרגה

סבב המינויים חושף עוד ועוד גורמים שהיו אחראים לקידומים התמוהים בעמוד הבית. מתברר שכמו שכתוב ברשומה, בוחרים לתפקיד הזה אנשים שמעולם לא היה להם בלוג ואין להם מושג מה זה תוכן גולשים.

noa bi

New member
ואתה רק לאחרונה למדת כתיבה עיוורת

ועכשיו אתה מבין עד כמה זה יתרון. אני כותבת בשיטה עיוורת כבר 14 שנים אז מה?! למדתי כל מיני דברים במהלך שנה האחרונה ועכשיו אני מיישמת אותם. למה לא תפרגן? ואם לא לפרגן אז לפחות לתת לי דוגמאות למהו "קידום תמוה" ומהו קידום טוב. איזשהו ערוץ הידברות ולא סתם להעליב. כי זה מעליב

*הקלדה עיוורת

אין קשר. הקלדה עיוורת מקלה על מלאכת ההקלדה. ואני ציינתי שלתפקיד עריכת עמוד הבית בוחרים אנשים שלא היה להם בלוג והכרות עם תחום תוכן הגולשים. אני לא רואה סיבה להעלב ממה שכתבתי. אם קודמת בתפקיד, זה אומר שעשית בעיני המערכת עבודה טובה. עורכי עמוד הבית בדר"כ נסתרים בעת מילוי תפקידם (מעניין למה), ורק כשעוזבים אותו ועוברים לתפקיד מול הגולשים - הם נחשפים. ורק אז אפשר להגיב להם.

noa bi

New member
הקלדה.. נכון

והיא באמת עושה חיים יותר קלים. כדי לערוך את עמוד הבית צריך להבין בעריכה, להיות בעל ניסיון בעריכה ובכתיבה, לדעת להוציא כותרת ומשנה, להתאים תמונה וכו'. כדאי שאותו אדם יהיה כזה שמתעניין בקשת רחבה ככל האפשר של תחומים ותחביבים. שידע מה יכול לעניין גולשים/ גולשות. אני חושבת שיש מנעד יפה של נושאים בעמוד הבית בדרך כלל. ממתכונים ועד דיני עבודה, מבידור טלוויזיוני זול ועד דיונים בפמיניזם. אנחנו משתדלים לעשות סוג של "ערוץ 4 הבריטי" - שלכל אחד יהיה משהו אחד לפחות שיוכל להתחבר אליו. כולל פוסטים של אחד שקורא לעצמו "תושב חוץ", שיש מי שלא מבין ת'קטע שלו ויש מי שלא מפספס אף פוסט. לא ככה?

אני עוקב הרבה זמן אחרי עמודי הבית

ולא נראה שחייבים נסיון בעריכה כדי לערוך עמוד בית כזה. לגבי מנעד הנושאים - יש תקופות עם מינוני יתר של ה"אח הגדול" ודברים דומים. לגביי, כמו שמצויין בתאור הבלוג שלי - אני מתעסק בדברים מועילים ופשוטים שמתוארים בצורה ברורה. לכן הגיוני שאנשים היו מגיעים למסקנה שכדאי להתעדכן ממנו. אבל בפועל לבלוג שלי יש מעט מדי מנויים, וקצב הצמיחה איטי. זה קורה כי אנשים אכן לא מבינים על מה הבלוג ולמה כדאי להם להתעדכן, וגם כי רוב האנשים מתעניינים בריאליטי/אוכל/נושאים אישיים - תחומים שאני לא עוסק בהם.

Purple Mushroom

New member
../images/Emo45.gif סגול :)

היה פעם צבע סגול בפורמט העולמות הישנים , ב2005, עד 2008. ופעם (יכול להיות שזה היה בשנת 2005, או בשנת 2006), חלמתי שהניק שלי צבוע בצבע ירוק בפורומים. (חבל שלא כתבתי על זה בפורום חלומות בתפוז
) אולי זה עוד יכול להיות עד 2020, אם אני אצליח בשנה הבאה להתקבל עם מלגה לאקדמית, ללמוד מדעי המחשב 3 שנים, ולהתקבל לעבוד בתפוז אנשים בתור מתכנת\מאפיין
. (חלומות באספמיה בינתיים )
...
=] ...

למעלה