כדאי לקרוא בבלוגיה 22.09.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 22.09.2009 ../images/Emo182.gif

גשמון ראשון כבר היה לנו. עכשיו תמטירו עלינו גם רשומות לפתיחת הסתיו.

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

...את, שערב ערב מביטה עליי כשאני נכנס הביתה. את חושבת שאני לא יודע שאת שם, אבל אני רואה את המבטים החודרים שלך, אני מצטמרר בכל פעם שאני עובר לידך, מריח את הריח שלך באויר, ואני בטוח שאת מריחה אותי. כשניסיתי להתקרב, את העדפת להפנות את הראש הצידה ולהתעלם. הבנתי שאת רוצה לשמור על זה אפלטוני, זה בסדר. האמת שגם אישתי לא ממש מסמפטת אותך, כך שזה ישאר רק הסוד הקטן של שנינו...

גאמי

New member
אסף רמון ז"ל - האם זה נכון להתאבל קולקטיבית?

המון זמן שתקתי, אך הבלוג הוא מקום הכי לגיטימי להביע דעה אישית. עשיתי זאת בזהירות גדולה, אך מתוך אמת גדולה לא פחות.

בתפילת הנעילה-שיר תפילה-חדש

בס"ד צהריים טובים לכם כמובן בוודאי שלא שכחנו את הגשם הראשון שירד בראש השנה וניקה את רחובותינו ואת העצים הפרחים והירק וכו' ישנה תפילה שאומרים אותה בין סיום מנחה ליום הכיפורים לבין השקיעה, רגע לפני שמגיעים לתפילת ערבית אתם מוזמנים לקרוא את השיר על חשיבות תפילת הנעילה, שנותנת לנו כמן הילת קדושה והתעוררות ברגע שמגיעים לתפילה, לא חס וחלילה שהכוונה הנה כיפור עומד להסתיים ואיתו הצום, העיקר הוא להתנקות מהמעשים השלילים לתמיד ולא רק להיות צדיק בעשרת ימי תשובה אתם מוזמנים לקרוא את שיר התפילה שחיברתי:בתפילת הנעילה *חייב לציין איני צדיק יש גם לי וכמו לרבים הרבה מה לתקן, הרבה מכשולים ונפילות המיט יצר הרע קריאה נעימה ומהנה

למעלה