כדאי לקרוא בבלוגיה, 22.10.08

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 22.10.08../images/Emo63.gif

עשה לי ממש רע לשמוע שה-בלוג נסגר. למי שלא מכיר או לא זוכר, זה היה מגזין שבועי בעריכת השרוט, והיו לו כתבים ופינות ותחרויות שונות (אני זכיתי פעם ב"תחרות הרשומה הביזארית". שאר המתמודדים בתחרות, אגב, היו רשומה אחת בודדת נוספת. אבל זה לא אומר כלום על יתר התחרויות שלו, שתמיד זכו להשתתפות גדולה ונאה). פעם בשנה הייתה נערך שם טקס "אוסקר הבלוגים", שבו חולקו פרסים וירטואליים לבלוגים שזכו בקטגוריות שונות, על פי הצבעות הקוראים. הוא זה שייסד את לוח ימי ההולדת של הבלוגיה (שעכשיו הקישור אליו שבור, למרבה הצער), ובקיצור - אובדן גדול, גדול, גדול, בעיני, לבלוגיה של תפוז. ובנימה פסימית זו, שרשרו.

lovlyone1

New member
"פתח חלון ליבך"-../images/Emo204.gif../images/Emo92.gif

לא הכרתי אותו,אך שמעתי וראיתי חותמו בבלוגים שונים. אכן חבל.

wranger

New member
תאכל אבק, איבגי!

אחרי שהחמיאו לי, עברנו לצלם את המשך הסצינה: אני הייתי אמור לרוץ לאורך הדלפק, בצד שבו יושבים הנציגים של חברות אחרות (ולפיכך הוא מלא בכסאות ריקים, שקיות במבה וריח חשוד של משהו שככל הנראה היה חי פעם אבל לא נשמר כראוי בקירור) - עד שאני מגיע לדלפק שלנו (נקי, מסודר, ניחוח סחלבים). ואז העיר מישהו שם בצד: "רגע, זה סרט קומי. למה שלא ייפול?"

לילה טוב

בס"ד הלילה נולדו 3 שירי נישואים ובראשם השיר החדש על חתונה באותו רגע לקישור השיר:במעמד החופה לילה טוב

למעלה