כדאי לקרוא בבלוגיה 22.10.2009

micka0011

New member
עוד הפרת זכויות וגניבת רשומה בדה מרקר

והפעם, מהבלוג של ריש עלום השם - על אביון ואביונה אין סוף לפלגיאטים, רק שכאן יש הפתעה נוספת, לא רק גניבת רשומה, אלא בורות טהורה של הבלוגרית בדה מרקר.. הרשומה כאן!

כשצריך לכבוש את היצר

בס"ד לילה נעים יש מסע קשה מאוד בחיים והוא היצר ואני מדבר על היצר הרע שמתפה אותנו להשיג כל דבר בכל מחיר והמחשבות מציקות בראש איך להשיג, ומי שהכי חלש משיג בצורה לא עלינו שלילית הפוך מיושר אחרי המבול הבורא היה מרוצה מתשובתו של נוח, ואמר שלא יקלל עוד את האדמה בעבור האדם כי יצר לב האדם רע מנעוריו, זאת לצערנו תכונה קשה, שנולדה למעשה מאז האכילה מעץ הדעת וזה רודף אותנו הרבה בחיינו, מוזמנים לשיר מהמקורות שכתבתי ממש הלילה בשעה האחרונה שנתגבר על הרצונות השלילים אמן לקריאת הרשומה:איזהו גיבור?

משורר התשובה

שיר שנכתב בהשראת שיר שנכתב על ידי הרב אברהם יצחק הכהן קוק זצ"ל ליפני כ שבועיים התגלגל לידי ספר שמאגד כמה משיריו של הרב קוק דבר שהפתיע אותי מאוד כי לא חשבתי אפילו שהוא עסק בשירה הרי הוא היה אדם קדוש ורב פעלים אז מתי היה לו זמן לכתוב שירים אבל קראתי את הספר והופתעתי לטובה מסתבר שלרב קוק היה המון מה לומר והוא אמר את זה בדרך היפה ביותר שיכולה להיות דרך שירה יש לו שם שיר שמדבר על משורר התשובה שבו הוא קורא לו לבוא ולהחיות את נפשינו ואני בתגובה כתבתי את תשובתי על אייך אני רואה את משורר האהבה הזה משורר התשובה

אנימו

New member
יופי של רשימה. פלח בהסטוריה אישית ולאומית.

מדגישה את העובדה שכולנו חוליה בשרשרת ארוכה ארוכה. אהבתי.

אנימו

New member
רשומה יחודית. מביאה ומביעה מצב

ונסיבות לא קלות שיש רבים המתמודדים אתם ולא כולם מספרים עליהם. ממליצה בהחלט.

למעלה