כדאי לקרוא בבלוגיה - 22.2.10

כדאי לקרוא בבלוגיה - 22.2.10 ../images/Emo9.gif

לכתוב שירון כל יום, זה באמת לא קל, האם יבוא בחלום? רק שיכתב וחסל.

eti19651

New member
תודה , תודה רבה.

אני שמחה לקבל את בול בחירת העורך לרשומה שלי. הבוקר שלי נפתח בחיוך וגאווה.

seymore butts

New member
שלום, דודה

כשג`ולייט קראה את התסריט היא נדהמה לגלות שנדרש ממנה לקיים יחסי מין מול המצלמה. בגלל הניתוק שלה מהחיים בארה"ב מאז אמצע שנות השישים היא לא ידעה כלל על קפיצת הדרך האדירה שעשתה שם תעשיית הפורנו בתקופה הזו. אלכס הרגיע אותה והסביר לה כיצד הסרט נעשה והבטיח שלא תצטרך לעשות שום דבר שהיא לא מעוניינת בו. בסופו של דבר היא התרצתה ושכנעה את עצמה שלפחות זה נחשב לעשיית סרט ואולי ייווצרו לה בדרך הזו קשרים. סיפורה המדהים של ג'ולייט אנדרסון, שהתפרסמה בכינוי "הדודה פג", אשת אשכולות אשר עבדה בין השאר כמורה לאנגלית ומפיקה ברשות השידור הפינית, אשר החלה את קריירת הפורנו שלה בגיל 39, והלכה לעולמה במפתיע בחודש שעבר בגיל 71. אזהרה: הבלוג והרשומה מיועדים למבוגרים מעל גיל 18 בלבד!

parparlive

New member
חופש

מלאך שלי, אתה חושב שכל לילה אם ננהל לנו שיחות זה יוביל למשהו ? תמיד יש את המחר ועדין יש לך מקום בלב אי אפשר להסביר כמה טוב לי פתאום שאתה פה קרוב סוף סוף נותן לי מנוחה כן לי המון שנים שלא יכולתי להשלים מוות כל כך מיותר רק עכשיו אני מצליחה להבין את גודל האהבה שחלקנו המוות שלך יצר פצצה מתקתקת... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1646677

yaakii

New member
לטפס על הקירות-ספיידרמן-כבר לא מדע בדיוני../images/Emo70.gif

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1646748 מאז שחר האנושות ניסו בני האדם לרכוש מיומנויות שיש לבעלי-החיים, ולהוכיח לעולם ולעצמם שגם הם יכולים. [...] היינו חושבים שיכסינו את כל התחומים הקיימים, אך מסתבר שלא. מדענים עוסקים בפיתוח טכנולוגיה שתאפשר לכם לטפס על הקירות!

mraboy

New member
אילנה דיין כמשל על היוהרה וגבהות הלב

מי הסמיך את דיין וחבריה לטעון שאם הערעור על הרשעתם - בהוצאת לשון הרע - לא יתקבל או אז "תונחת מכה אנושה על העיתונות החושפת ותונחת מכה אנושה על העיתונות המעוררת פולמוס ושיח ציבורי"? מה הקשר של זה לפרשת הרב מוטי אילון ואיש הרוח יצחק לאור

למעלה