כדאי לקרוא בבלוגיה 23.02.2010

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 23.02.2010

נכון שכבר התחילו שרשור נחמד אבל אבוי - השעון הקדים מעט לא נורא, זה קורה גם לגולש מנוסה לכוון שעון לא יזיק לאף אחד

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 23/2/10../images/Emo118.gif

כשפותחים שרשור חדש של המלצות, כדאי להמתין שהשעה תהיה אחרי חצות. אחרי יבוא מנהל פורום קפדן, ישרשר לאתמול את השרשור המרדן, ויאכל - גם בפורים - מצות.

wranger

New member
*אחרת

אוי, התפלקה לי אות שגויה, כתבתי בחושך, הת' חבויה. אבל חדשוטק כבר פתח, ולכן אני מוכרח, לפרגן לו כאילו הייתי שתויה.

חדשוטק

New member
נראה לי שזה לא הלילה שלנו

עלובים מתמיד החרוזים בשירינו אולי כדאי שננוח או נאכל תפוח ונחלום שהכל מאחורינו

Bezalel P

New member
יש זמן עד לתפריט מצות

את הדרישה לאזניים יש לרַצות עם פרג, שוקולד או תמר כל אחד מילוי לכרסו יבחר וניפגש שוב בארבע כוסות

כדאי לקרוא הלילה עוד על אהבה

בס"ד לילה נעים הפעם הרשומה יצאה מעט יחסית אחרי חצות הלילה ברוך השם רשומה מהשראה כולל סרטון מצורף חיי אהבתנו יכולה להשתבח כמו יין עם השנים בושה וחרפה שכיום גל הגירושים הוא שכיח מאוד פעם זה היה נדיר לפני דור שניים ובטח שלושה לא לחיות באשליות, אני לא מת על טלנובלות למרות שרומנטיקה תמיד נחמדה אך המשפט בפתיחה הוא חשוב האהבה היא גם אכזרית, לא הכל גן עדן וחלק על מי מנוחות, יש קשיים בדרך וצריכים לפתור אותם יום יום וורנגר נחמד שאתה פותח חמשיר נחמד לילה נעים לכם בואו ביחד:נשתה לחיי אהבתנו

חדשוטק

New member

Bezalel P

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 23/2/10 ../images/Emo154.gif

חצות הליל שוב הגיע והירח ברקיע מודיע שוב מתחיל יום קסום ונזרע שרשור המלצות עצום שאת הבלוגרים יפתיע

wranger

New member
אוי, גם אתה פתחת הפעם

ארבעה שרשורים, נו באמת, מה הטעם. העיקר שכולם בחריזה משקיעים, ואת יגונם בשוקו מטביעים, ועכשיו אסגור את פי בפקק שעם.

לה ויה דולורוזה

"בראשית ברא אלוהים את השמים ואת הארץ. וראה אלוהים כי טוב. ירוק העצים, גובה ההרים, קרקוע הצפרדעים. הכל היה הרמוני. ואז ברא אלוהים את החנות הראשונה.. ומסה של נשים הסתערו מתוך האפלה. ואלוהים שתק והעולם כבר לא היה כפי שהיה" http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?entryid=1647039&passok=yes

על פרסום בפייסבוק

קשה לדמיין את האינטרנט כיום בלי פייסבוק. הרשת החברתית שחגגה יום הולדת 6 לפני כמה שבועות היא המקום החם ביותר ברשת. כמעט כולם נמצאים שם, ובמקום בו יש הרבה אנשים - יש גם הרבה פרסומות! השבוע ב"יופי, לתלות!", בלוג הפרסומות ללא פרסומאים: רשומה קצת שונה מהרגיל, והפעם בנושא פרסום בפייסבוק: על פילוח מדויק לפי המידע שאתם עצמכם מזינים על עצמכם, על אפליקציות שפותחו במיוחד לפייסבוק או כאלה שעושות שימוש במאפיינים קיימים, ולסיום - הכרזה חגיגית על התרחבות הבלוג, נחשו לאן... אז קחו רגע הפסקה ממשלוח פרות ורודות או מהפסדי הטקסס הולד'ם שלכם - ובואו לקרוא!

למעלה