כדאי לקרוא בבלוגיה 24/1/2008

כדאי לקרוא בבלוגיה 24/1/2008

נו נוו חח אני גם רוצה לרשום שכדאי לקרוואא :p חיחיחי ..

זה ממכר

New member
ילדה, בת כמה את?

"אני לא יודע איך להגיב לזה, אבל קראתי הרגע רשומה, ילדה בת עשר מתנשקת, וזה לא כזה נורא כל כך לפי אמא שלה.. אבל המחשבה על זה, עדיין מציקה לי, עדיין לא התבגרתי כנראה ואני עדיין פרימטיבי ושמרני בכל נושא הזוגיות, למרות שבמשך כחצי שנה ניהלתי אתר של בני נוער, רשת חברתית. שמעתי לא פעם על בנות שמאבדות את הבתולין בגיל 14, הגענו למצב שילדה בת 14 אומרת לי שהיא שכבה עם 2 בנים כבר, והיא עושה לי זה, "מה זה לא בושה רק 2, אני עדיין בת 14" הגענו למצב שבת 15 עושות כבר אורגיות ושוכבת ברחוב, ילדה שמאבדת את הבתולין ובתוך שבוע שוכבת עם 6 גברים שונים. ושוב דבר פה לא דמיון את כל הדברים האלו הן סיפרו לי בשיחות אישיות." http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1178447 |סגדש| ואהה אהה, הבלוג שלי לאט לאט מתחיל להיבנות מחדש, העיצוב שלו נראה טוב מיום ליום :) משקיע בו שעות נוספות, מנסה להשלים זמן חסר

זה ממכר

New member
**תזכורת לעצמי**

טים תכתוב לאט שהאותיות לא יתבלבלו לך, מזה גדש? דגש בלאט הרס את כל ההודעה :(

suki da yo

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 24/1/2008 ../images/Emo187.gif

בוקר טוב לכולם, שימו לב! מחר מתחיל פרוייקט המלצות הגולשים. מה איתכם? כבר שלחתם לי רשימה לאחד השבועות הקרובים? זכרו, זו ההזדמנות שלכם לקדם את התכנים שאהבתם! נ.ב בשל בעיות לו"ז לא יתפרסם היום ה"כדאי לקרוא" עד לאחר הצהרים (אלא אם זה ממכר יחליט שבא לו... אין לחץ
) עם כל הכותבים חסרי המוזה וחובבי הטריויזיה הסליחה.

murphy

New member
אהבה=נישואים, אהבה לכסף = גירושים

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1169040

Lady T

New member
משל מרתק וקצת (הרבה) עצוב

"כבר כמה ימים שלא ירד כאן גשם ..."
סיפור חורף אסור

Antonio Montana

New member
"אמא, רוצה לראות פורנו ביחד?"

על הבעיה המטרידה של אמהות שרוצות פתיחות בכככככללללללל הנושאים, עם הבן. קישור בתחתית ההודעה.

ועוד משהו, הפעם שלי:

חושב על פרוייקט של סיפורים על "איך ישראל שינתה אותי", בכוונה לדור העולים, היורדים, המייסדים ואלו שהיו כאן ב-48. הסיפורים האישיים של איך המעבר לישראל, הירידה מישראל, או הקמתה שינתה באותה נקודת זמן. לפרוייקט (אני מתנצל מראש אם מישהו כבר עשה כזה דבר כאן בבלוגיה עוד קודם, או במקום וירטואלי אחר. אם קיים כזה דבר, אתקן בשמחה את הפוסט שלי ואקשר למקור).

חהמן

New member
חה!

או, את כה פרובוקטיבית... זה פשוט מסעיר! מי אמר ציניות זולה ולא קיבל... (אגב, לא לפרש את זה שקראנו לך זולה. אנחנו לא מכירים אותך מספיק טוב בשביל זה.)

למעלה