כדאי לקרוא בבלוגיה 24.3.2010

פרסומות שעושות חשק לנקות

השבוע ב"יופי, לתלות", בלוג הפרסומות ללא פרסומאים: מנקים לקראת פסח! כמה זמן לוקח לנקות קפה שנשפך? מה צריך לעשות כדי להעלים בור מלא זבל ולכלוך מהסלון שלכם? מה זה באמת או דה טואלט, ולמה הדג הזה חובש קסדה? אז קחו רגע הפסקה מההכנות שלכם לפסח, ובואו נראה יחד כמה מודעות פרסומת - רק תעשו טובה, נגבו את הרגליים קודם, הרגע טאטאתי פה.

parparlive

New member
הנה הלינקים מסודרים

היפים והאמיצים קול הדלת הנפתחת העיר אותי מהמחשבות העמוקות שהייתי שקוע בהן בזמן שחיכיתי לה, היא נכנסה וסגרה את הדלת אחריה, מביטה בי בחיוך רחב ואומרת, שנים שכבר לא התראינו. אני מסתכל בה כאילו זו הפעם הראשונה שאני רואה אותה, כבר מזמן שכחתי כמה שהיא סקסית. אני רוכן לעברה בשביל לתת לה נשיקה והיא מפנה אלי את לחיה, נישקתי את לחיה והיא אמרה, זה רק כדי שלא יכנסו לך רעיונות לראש, אנחנו פה כידידים. לא אמרתי דבר, רק הבטתי בה במבט הכי חודר שלי, מבט שכולו אומר חדר מיטות, מבט שאומר, בין אם את רוצה ובין אם את לא רוצה, את יודעת שאין שום דבר שאת יכולה לעשות בנידון, זה חזק ממך וזה יקרה בסופו של דבר. חלק א' חלק ב' חלק אחרון

עגלשון

New member
כפרה עליך

תודה על העזרה יקירתי. רק תיקון טעות קטנה, זה לא החלק האחרון, הוא אחרון לבינתיים.

seymore butts

New member
ממליץ בחום! ../images/Emo45.gif

וכמו שהגבתי שם לכותבת - פוסט חובה לכל מי ששוקל לפרק את המשפחה לטובת גבר/ אישה אחרים, וראוי לדעתי לעמוד הראשי.

seymore butts

New member
יותר מדי סקס יכול להיות דבר רע

למסיבת הטרום בכורה של "חווית החברה" בפסטיבל טרייבקה נלווה אקורד צורם, כאשר חברה צרפתית לייצור וודקה שהתכוונה לממן את האירוע חזרה בה לאחר שנודע לה כי הכוכבת הראשית של הסרט היא גם.... הרשומה המלאה אזהרה: הרשומה והבלוג מיועדים למבוגרים מעל גיל 18 בלבד !!!

למעלה