כדאי לקרוא בבלוגיה 26/10/10

ע מיש

New member
שתי הערות

פיגוע לשוני המרעיל את האויר ואת השפה הוא צמד המילים "נוהל ילד" . הסתתרות פחדנית של חיילים אחרי גוום הצנום של ילדים קטנים קיבלה משמעות מנהלית, "נוהל ילד".

shy-1

New member
מה טענתך, שאם הילדים היו שמנים, ההסתתרות היתה

מותרת ? מכל מקום, הסתתרות מאחרי ילדים, לקיחת ילדים כבני ערובה, או שימוש בילדים לפתיחת תרמילים חשודים, היא מהדברים הבזויים ביותר שיכול חייל(כל חייל) לעשות, ויפה עשה צה"ל כשהעמיד את שני החיילים לדין. איני רוצה שימצו עם החיילים את הדין בחומרה, אך העונש חייב להיות כזה, שכולם יבינו שמדובר במעשה שלא יעשה !

Ronit FL

New member
אני בכלל מתפלאה שהנוהל הזה עובד.

הרי הם (הפלשתינים) החלו עם הנוהל הזה עם הילדים שלהם. יכול להיות שהנוהל הזה עובד רק עבור התקשורת העולמית? תמהתני.

shy-1

New member
נסיון יפה, אך לא לעניין. הפלסטינים יכולים

לשחוט ילדיהם ולקפוץ מהגגות, אין זה מתיר לנו לשחוט ילדים פלסטינים ולדחוף הוריהם מהגג ! ושלא תהיה אי הבנה, אני עדיין סבור שצה"ל הוא הצבא "המוסרי" ביותר בעולם .

Ronit FL

New member
לא טענתי שמותר לעשות את זה, חלילה.

אני גם לא חושבת שצריך להעניש את שני החיילים האלה בחומרה אם בכלל. זה שוב פעם להעניש את הש"ג ולא את הקודקוד..

shy-1

New member
יש מספיק עונשים לכולם, גם לש"ג וגם למפקד,

שני קצינים בכירים(וקראתי על יותר), נענשו בחומרה כי שיקרו במצח נחושה, היכן שהיו חייבים לומר אמת, וחיילים, שלוקחים ילד קטן שישמש להם מגן, חייבים להיענש גם. כפי שכתבתי, אין לי הנאה שיענשו בחומרה, אך ישראל חייבת להבהיר העניין, היא אינה מאשרת התנהלות שכזו, גם לא באמצע מלחמה !

bob68

New member
../images/Emo263.gif כיף לאכול אוכל של שף מוכשר ../images/Emo48.gif

גלעד פלד השף של מסעדת "פושקין" מצליח להפתיע אותי בכל פעם מחדש. מנות שהן סוג של יצירת אומנות גם בעין וגם בפה. ארוחה מושקעת, אסתטית וטעימה

בשעות הערבים-במקור דרישת שלום ירדנה ארזי!

בס"ד לילה טוב חברים יקרים אחד מהשירים היפים שביצעה הזמרת ירדנה ארזי השיר "דרישת שלום" שיר ותיק שעד היום משמיעים אותו ברדיו בתחנות רבות שיר יפה ונחמד ואני לא מגזים ולא מתחנף לזמרת שיר שלמעשה אישי על טיולי ואוירתנו בארץ ישראל ועל תחושת הבריזה אחר הצהריים שמרגישים אוירתה מהים התיכון, השיר זמזם לי בראשי, וברוך ד' הלילה נולד למעשה עוד לפני שהתחלתי לכתוב אותו כבר בשעות הערבים

הדור החדש של בובות מתנפחות

האמת שהן כבר לא מתנפחות. הרשומה הזו כוללת חומר למבוגרים מעל גיל 18.

בּני

New member
לוי אשכול בן 115

אמנם זה היה אתמול אבל הוא יסלח לי... יום ההולדת ה-115 של לוי אשכול, ראש הממשלה השלישי של מדינת ישראל, חל אתמול. הזדמנות מצויינת להזכיר שגם הוא הוציא פעם תקליטים...

למעלה