כדאי לקרוא בבלוגיה 26.10.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 26.10.2009

אוף, איזו עייפות מכל הנסיעות האלה! תנו לי משהוא מעניין לקרוא!

Purple Mushroom

New member
היה באמת ארוע כיף ../images/Emo45.gif

אני לא כזה מהיר, אבל מקווה שהרשומה הבאה שלי תיהיה על חוויות מארוע-כנס-מפגש תפוז רשמי ה-4 בסתיו. נשב על זה החל ממחר (בזמן פנוי). ובתקווה להתראות גם באירוע הבא (בטח יהיה באמצע החורף,לפי חישוב הנוסחא שלי)
=]

wranger

New member
(500) ימים עם סאמר - הסיכום שלי

טוב, היה מפגש בלוגרים נחמד מאוד. אני וק', זוגתי, פגשנו את בצלאל (תקשיב, ידידי, אתה הולך ומרזה ממפגש למפגש! תתחיל לתקוע שווארמות בארוחות הצהריים של תפוז, בבקשה!), דנטל (מפגש ראשון, ומקווה שלא אחרון!), עננת, motior ו- purple mushroom, שכרגיל לא הספקתי לקשקש איתם כמעט בכלל כי היינו צריכים כבר להיכנס לאולם. ישבנו בשורה 3 או 4, הרבה יותר מדי קרוב למסך, מה שדווקא לא הפריע לי כל כך, ואני נהניתי מהסרט כל כך שהתיישבתי וכתבתי רשומה שלמה ברגע שחזרתי הביתה. צריך לעשות עוד מפגשים כאלה. זה כיף.

דנטל

New member
מצידי, זו גם לא היתה רק הפעם הראשונה

אבל לא יכולתי בפעמים הקודמות
. לא חשוב, העיקר שהגעתי באחלה סרט ושמחה שסוף סוף נפגשנו מחוץ לוירטואל.

לא מדובר בבחירת העורך

זה הופיע בשער. אם זה היה מופיע בעמוד הבלוגיה זה היה נחשב לבחירת העורך, מה שהיה מזכה את הרשומה בריבוע הנכסף של בחירת העורך. לגבי רמת ההשקעה - רשומה שלא אומרת הרבה לא תזכה להתענינות, גם אם היא מקודמת.

seymore butts

New member
מוזר, הייתי מוכן להישבע

שהיה שם מקודם בול בחירת העורך. אולי הוא נעלם באורח מסתורי ?... גם הקידום "רק" לעמוד ראשי של רשומה כזו גורם לי להשתאות לנוכח מערכת השיקולים המורכבת של עורכי תפוז, ולהכיר בכך שכנראה לעולם לא אהיה חכם או בעל ידע מספיק כדי להבין אותה.

למעלה