כדאי לקרוא בבלוגיה 26.11.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 26.11.2009 ../images/Emo133.gif

אוקיי, היום אני לא אפול בפח של הקסיו הממהר הזה, אלא אמתין בסבלנות 10 שניות מעבר לרגיל...
מה, איחרתי???

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי - והיום עדכון לוהט במיוחד!

בלעדי, בלעדי, ושוב בלעדי: בניגוד לכמה אתרים אחרים, הבאתי לכם רשומה מושקעת במיוחד על מערכת ההפעלה הסלולארית המהפכנית תוצרת רעננה, כולל סרטוני פרסומת עם כתוביות בעברית (שעבדתי עליהם במשך 12 השעות האחרונות...)!!! ובנוסף: איקאה רצתה קמפיין זול וחברתי, אז היא חילקה רהיטים חינם בפייסבוק; ומדור הגאדג'טים: מקלדת+עכבר+אלחוטי=השלט האולטימטיבי למחשב.

Master Stav

New member
../images/Emo71.gifסיפורמתכון../images/Emo71.gifרוסה והשמים לאכילה

רוסה תקרא לי רוסה לא רוזה לא רוזי לא שום שם אחר... רוסה , כך היה קורא לי פאפה ואתה אתה פאפה קטן אני יושב אצל האישה המדהימה הזו שמוצאה מארגנטינה ואת חייה בילתה בקניה שבאפריקה , ובערוב ימיה גילתה את יהדותה והחליטה למות בארץ ישראל , מכרה את החווה המשפחתית והיא פה ....גרה בישוב לידי מבלה את זמנה בבישול בהתנדבות , נפגשתי איתה באחד הימים בהם הדרכתי קורס לבישול והיא ישבה בצד בסוף השיעור ניגשה אלי ואמרה קוראים לי רוסה נעים מאד אתה מבשל כמי שאוהב את המטבח זה בדם שלך שמור על זה ....כי השמים גבוהים ולאכול מהם שוב אי אפשר ..... פעמים רבות שאלתי אותה לפשר הביטוי הזה מאחר וחזרה עליו כמה פעמים עד ש...התיידדנו באמת והיא נאותה לספר לי תוך כדי שאני מגיע לעשות מעט מחמצים לסעודת השישי של בית הילדים בנתניה .....

gils33

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifככה עושים סיפור מתכון

תיכנסו - הריח מגיע עד כאן

Master Stav

New member
ולאט זה רע ?

חוץ מזה אני בטוח שאתה עושה את זה בכוונה ...... מכיר אותך כבר
גם אתה מחייך אותי ....ועכישו ...

goldy

New member
בגלל זה אני חי במדינת היהודים

*כדי* שלא אאלץ לסבול את זה.

Ronit FL

New member
מאיפה הבאת את השטות הזו?

אני גרה בפלורידה ומעולם לא נשמעה שטות כזו באזורי ולא בשום מקום. ואגב, מה זה בי"ס מחוזי בפלורידה? מעניין אותי מאיזה מקור מוסמך הבאת את המידע הנ"ל.

Ronit FL

New member
קרה.

לא שמעתי על זה קודם ובכלל לא שומעים כמעט על גזענות נגד יהודים כאן. הגזענות הכי גדולה שיצא לי לראות כאן היא בין הישראלים...

לשונאי10

New member
קראתי את הכתבה המקורית

ואכן - מוזר, מתמיה ומעורר מחשבות. הצחיקה אותי אחת התגוביות (טוקבקים) שם: "צריך לעשות יום כזה גם בארץ", וואלה צודק.

למעלה