כדאי לקרוא בבלוגיה 26/12/2007

suki da yo

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 26/12/2007../images/Emo139.gif../images/Emo48.gif

בוקר טוב לכולם!

ממליצה בחום

על הבלוג של אליזד. כתיבה מדהימה על נושאים כואבים שעומדים על סדר היום הפרטי והציבורי. מצרפת קישור לפוסט החדש "קצרים".

בדקת טוב

שלא קוראים לך זרובבלה/דודה מלכה/יואב, אני פדופיל בוא נשכב? כן? בטוח? אולי בתעודת לידה יש משהו? בצמיד של בית החולים כשהיית תינוק? אולי ההורים דיברו ביניהם לקרוא לך אחד מאלה עוד לפני שנולדת? ובכלל, מה עם הגילגול הקודם? אה? אה? מה אתה חושב, שאנחנו פתיים??

suki da yo

New member
טוב חתולה

די... צחוקים זה טוב, וגם מאבקים נועזים לשינוי שיטת הממשל, אבל בואי לא נגזים. בקצב הזה יחכו לבלוגרי ישרא הנוטשים חבורות איכרים עם זפת ונוצות מתחת לבית.. (אוף, אני שונאת להיות אחראית והגיונית... היית צריכה לראות אות בהפגנה שהיתה השבוע בטכניון. לא הגיונית ולא אחראית. צועקת ססמאות מרהיבות וראויות לפוליצר כמו "לא, לא, לא ניתן, את הקיץ לחרבן!" ולא נותנת למרצים ללכת לשירותים באמצע הישיבה!)

suki da yo

New member
שלום גם לך

שים לב שהמלצות צריכות להיות משורשרות לשרשור היומי של "כדאי לקרוא בבולגיה". מי שלא משרשר, אני משרשרת ברוע לב מיוחד לשרשור של אתמול. טוב לא ברוע לב. סתם כי ככה זה. אתה יכולה לקרוא את זה http://www.tapuz.co.il/forums/main/articles/article.asp?forum=1762&a=89067&c=8789&sc=0&ssc=0 לשאר ההסברים כל הפורום. בהצלחה עם הבלוג החדש, ותזכור שהמלצות זה לא הכל (הרבה, אבל לא הכל..)

למעלה