כדאי לקרוא בבלוגיה 26/8/10

L m a o

New member
צביעות מקוממת- מזה מתרגשים?

למה? בגלל שיש סרטון שמתעד את זה? חסרים מפעלים שלמים שמתעללים באלפי חיות באופן קבוע בשביל רווח אישי? היא עשתה את זה בנאיביות. רוב האנשים עושים דברים כאלה כל הזמן לג'וקים, אז פה זה היה חתול ולדעתי מוגזם להאשים אותה ברוע טהור או להתנפל עליה כך. רק שימי לב לאורך הקצר של הסרטון- היא באמת לא חשבה יותר מדי.
 
נו, באמת!

לכלוא חתול בפח אשפה וללכת לדרכה, זה ממש משעשע בעיינך. מה שמקומם זה שאתה הפכת את זה למשהו ש "נו, היא השתעשעה" וזה בסדר שכל מי שנקרה חתול בדרכו, לגיטימי שיעשה אותו הדבר. ברשומה הזו אתה מעודד את הקוראים לנהוג כמוהה. כי כמו שהיא בעצמה אמרה "מה הרעש? זה רק חתול" רק חתול. רק חתול. מה הקשר לצביעות? בגלל אנשים שאיכפת להם מבעלי חיים ונלחמים להגנתם, מיום ליום פוחתים המפעלים האלו שבהם משמשים בעלי חיים. בהחלט פוסט מקומם שמעודד פסיכופטים להמשיך להתעלל בבעלי חיים חסרי הגנה. וכאילו לא די בכך, פרסמת את אותה הרשומה בשני ניקים שונים. אולי תפתח עוד 4 בלוגים ותמשיך להפיץ את ה"שעשוע" הזה?
 

L m a o

New member
לא כל אדם עושה את זה

כשהוא עובר ברחוב. זו הנקודה! הניק הזה משמש אותי בפורומים בתפוז, השני הוא רק לבלוג. כשפרסמתי בפעם הראשונה לא היה שרשור של ה-26 ולכן פרסמתי שוב.
 
מצבנו היה גרוע מאוד

אם כל אחד היה עושה את זה. זו לא הנקודה. הנקודה היא שאתה רואה בזאת שעשוע. וזו התעללות נטו, בלי תירוצים ושטויות שאתה מנסה להלביש על אשה מרושעת זו. מספיק לראות בסרטון, איך החתול המתוק הזה ביקש רק ליטוף ובתמורה היא כולאת אותו בפח. זה משעשע? זה תום לב? היא בת 45, עובדת בבנק, לא פירחחית בת 10. אני רוצה לראות שמישהו יכלא אותה בצינוק שהגובה שלו פי 7 ממנה ושאחרי זה היא תקבל זאת בחיוך.. כי זה היה רק שעשוע.
 

shy-1

New member
בעל החתולה ביקש לראות את הסרט(הכל מצולם באנגל

יה), וכך התגלתה המנוולת. ודווקא כשאנו רואים עד כמה מצלמות רחוב יכולות לעזור, החליטו באנגליה להוריד/לוותר על רובן.
 
מי שזורקת חתול לפח

אחרי שנתן לה ללטף אותו היא מפגרת מרושעת ומי שרואה בזאת משחק חיים הוא לא פחות רשע וחסר אנושיות מהזבלה האשה הזאת וכול הכבוד לרודפת מככנסים שמתריע ומגוננת על יצור חסר ישע שלא עשה רע לאף אחד
 

sick of it

New member
../images/Emo111.gif../images/Emo130.gifסקס (לא תמיד) מוכר.../images/Emo130.gif

"סקס מוכר, את זה כל ילד יודע. קחו בחורה, בלונדינית, אם אפשר, תלבישו אותה בצורה פרובוקטיבית ותעמידו אותה בתנוחה פרובוקטיבית עוד יותר, שימו לידה משחה לטחורים, והופ, מכרתם משחה טחורים. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1777653
 
למעלה